Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 év után megcsaltam a b....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megcsaltam a b. nőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, már 4 hónapja "együtt" vagyok vele. Mind a kettőjüket szeretem. Az új lány vár rám, de már nagyon sokszor elakart hagyni, de mindig rábeszélem, hogy ne tegye. Sokat szenved és sír is miattam. De nem vagyok képes a 6 évet, csak úgy eldobni. Mit csináljak?

2015. jan. 27. 02:05
1 2 3 4
 1/36 ZeoX ***** válasza:
92%

Kösd fel magad. Büdös paraszt vagy!

Remélem mind a kettő elhagy!!!!

26\F

2015. jan. 27. 02:07
 2/36 ZeoX ***** válasza:
68%

Budos paraszt vagy!!

Remelem mind a ketto elhagy!

26\F

2015. jan. 27. 02:09
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy már eldobtad.
2015. jan. 27. 02:11
 4/36 anonim ***** válasza:

hogy lehet kettőt szeretni?

fejtsd ki bővebben, mit érzel

2015. jan. 27. 02:14
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
Ha beleszeretünk valaki másba, legyen annyi "gerincünk", hogy először lezárjuk a régi kapcsolatot és utána megyünk bele az újba. Illetve mielőtt az egészet meglépjük mérlegelünk, melyiknek van nagyobb jövője. Ebben az esetben a 6 éves kapcsolatot zárd le, ne csald tovább szegény lányt. A másikat tiszta lappal indíthatod és tanulj az előzőből...
2015. jan. 27. 02:17
 6/36 A kérdező kommentje:
több szeretetet kaptam az új lánytól ez a pár hónap alatt, mint a b.nőmtől az elmúlt fél évben. De nagyon hasonlít a személyiségünk, mi van, ha nem működne a dolog? Én meg eldobom ezt a 6 évet.
2015. jan. 27. 02:19
 7/36 anonim ***** válasza:
88%
Vedd föl az iszlám hitet,akkor lehet négy feleséged egyszerre.
2015. jan. 27. 02:19
 8/36 anonim ***** válasza:
91%
ne azért maradj valakivel mert rég együtt vagytok.hat év még is ezt tetted ergo már nem szereted.szóval mond el neki az új lánnyal meg eleszel persze csak egy ideig de a tuti a harmadik lesz róla még nem tudsz
2015. jan. 27. 02:23
 9/36 A kérdező kommentje:
együtt lakok a barátnőmmel már 2 éve, és amíg nem fejezi be a sulit, addig hogy hagyhatnám el? De azt se akarom,h a másik lány meg szenvedjem miattam, de mikor megtudtam,h másokkal szeretne randizni, akkor nagyon féltékeny lettem.
2015. jan. 27. 02:30
 10/36 anonim válasza:
100%
Az is egy alternatíva, hogy amikor az új lány megint "nagyon sokadszorra" el akar hagyni akkor nem beszéled rá hogy maradjon.Így majd a sors vagy a lány eldönti hogy mennyire komoly ez a szándéka.Ebből a szituból úgy látom nem tudsz jól kijönni,így legalább nem kell magadat okolni, hogy rosszul döntöttél.Mint előttem is írták a két szék lábai még mindig lógnak a levegőben.
2015. jan. 27. 03:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!