Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megcsaltam a b. nőm. Mit tegyek?
figyu
ugyanezt tette velem is a pasim egy alkalmi riba..al megcsalt de volt benne legalább annyi hogy elmondta szerintem lehetett vele még utána egy párszor de állítása szerint nem de mindegy ...
utána nem sok idővel nekem könyörög így szeret meg ugy szeret gyere hozzám feleségül stb..
hát tudod ki szóval ezzel azt akartam mondani neked jó nagy barom voltál ha valami hiányzott a kapcsolatodból azt mért nem beszéltétek meg utána ha nem megy akkor szakítani nem pedig félreba...i
mond meg a barátnődnek az igazat mér nem a 6 évedet sajnáld te barom hanem őt mert semmiről nem tud szerencsétlen majd talál magának jobbat mint te
nos te meg legyél a uj szerzeményeddel ezek a pasik....
és csodálkoztok hogy nincs rendes lány ...
ja és te ne mond hogy szereted a lányt mert akkor sosem csaltad volna meg....
de azt kívánom neked te is legyél ilyen helyzetbe mint ő
az ujj csajod meg ha tud a kapcsolatodról és ugy is szétteszi a lábát miközbe otthon meg vár a másik aki szegény nem tud semmit az meg megérdemli a sorsát mert egy büdös nagy ri...c
ja bocsi utólsó voltam a kérdésre pedig a válasz
kösd fel magad
jöjj össze az újabb csajjal. Ebböl maãr máshogy "jól" nem jösz ki :(
Elkurtad.
régit megcsaltad tehát egy elég nagy barom vagy...nem, hogy megbeszélnéd a dolgokat és rendbe hoznád...nem te megcsalod a barátnőd...szegény lány, legalább szakítottál volna vele ahelyett, hogy r1b4nc leszel...
a másik lány gondolom (mivel "vár rád") tud a kapcsolatodról...ha összejössz vele lehet majd jön a következő szépfiú akivel megcsal és jól meg is érdemled...
szóval ez akkor lenne a "legjobb", ha a szegény barátnődet TE világosítanád fel aki elhagyna, összejönnél az új lánnyal aki megcsalna az első adandó alkalomkor és utána szégyenfolt lenne egész életedben a hűtlenség...mert nincs benned gerinc...de ki tudja mit hoz a jövő...
mit tegyél? mondj el mindent a barátnődnek és hagyd szegényt, had találjon valami normális srácot, ne veled kelljen beérnie, hisz ennél 10000x jobb pasija is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!