Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 év után megcsaltam a b....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megcsaltam a b. nőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, már 4 hónapja "együtt" vagyok vele. Mind a kettőjüket szeretem. Az új lány vár rám, de már nagyon sokszor elakart hagyni, de mindig rábeszélem, hogy ne tegye. Sokat szenved és sír is miattam. De nem vagyok képes a 6 évet, csak úgy eldobni. Mit csináljak?

2015. jan. 27. 02:05
1 2 3 4
 11/36 demonlord90 válasza:
100%
pedig amíg nem zárod le a "régi" kapcsolatodat, addig tőle sem várhatod el, h lekösse magát melletted. muszáj lesz lépned, ha nem akarsz két szék közül padlót fogni
2015. jan. 27. 03:24
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt besz optad öreg!Az új lány már más felé kacsingat,te meg voltál olyan marha hogy a 6 éves kapcsolatodat bemocskoltad miatta!Szakíts a barátnőddel,jobbat érdemel nálad!
2015. jan. 27. 04:36
 13/36 anonim ***** válasza:
#10-es és #11-es. Rajtad a sor.
2015. jan. 27. 05:44
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

figyu

ugyanezt tette velem is a pasim egy alkalmi riba..al megcsalt de volt benne legalább annyi hogy elmondta szerintem lehetett vele még utána egy párszor de állítása szerint nem de mindegy ...

utána nem sok idővel nekem könyörög így szeret meg ugy szeret gyere hozzám feleségül stb..

hát tudod ki szóval ezzel azt akartam mondani neked jó nagy barom voltál ha valami hiányzott a kapcsolatodból azt mért nem beszéltétek meg utána ha nem megy akkor szakítani nem pedig félreba...i

mond meg a barátnődnek az igazat mér nem a 6 évedet sajnáld te barom hanem őt mert semmiről nem tud szerencsétlen majd talál magának jobbat mint te

nos te meg legyél a uj szerzeményeddel ezek a pasik....

és csodálkoztok hogy nincs rendes lány ...

ja és te ne mond hogy szereted a lányt mert akkor sosem csaltad volna meg....

de azt kívánom neked te is legyél ilyen helyzetbe mint ő

az ujj csajod meg ha tud a kapcsolatodról és ugy is szétteszi a lábát miközbe otthon meg vár a másik aki szegény nem tud semmit az meg megérdemli a sorsát mert egy büdös nagy ri...c

2015. jan. 27. 05:51
 15/36 anonim ***** válasza:
9%

ja bocsi utólsó voltam a kérdésre pedig a válasz

kösd fel magad

2015. jan. 27. 05:52
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebből már úgyis két szék közé esés lesz. Ha az újat hagyod ott, az úgyis elmondja majd a réginek, ha meg a régit, az új úgyis mindig gyanakodni fog, hogy nem teszed-e vele is ugyanazt, mint a régiddel tetted, és így fog elromlani a kapcsolatod.
2015. jan. 27. 06:32
 17/36 Buford Tannen ***** válasza:

jöjj össze az újabb csajjal. Ebböl maãr máshogy "jól" nem jösz ki :(

Elkurtad.

2015. jan. 27. 07:56
 18/36 anonim ***** válasza:
85%

régit megcsaltad tehát egy elég nagy barom vagy...nem, hogy megbeszélnéd a dolgokat és rendbe hoznád...nem te megcsalod a barátnőd...szegény lány, legalább szakítottál volna vele ahelyett, hogy r1b4nc leszel...

a másik lány gondolom (mivel "vár rád") tud a kapcsolatodról...ha összejössz vele lehet majd jön a következő szépfiú akivel megcsal és jól meg is érdemled...

szóval ez akkor lenne a "legjobb", ha a szegény barátnődet TE világosítanád fel aki elhagyna, összejönnél az új lánnyal aki megcsalna az első adandó alkalomkor és utána szégyenfolt lenne egész életedben a hűtlenség...mert nincs benned gerinc...de ki tudja mit hoz a jövő...

mit tegyél? mondj el mindent a barátnődnek és hagyd szegényt, had találjon valami normális srácot, ne veled kelljen beérnie, hisz ennél 10000x jobb pasija is lehet...

2015. jan. 27. 07:56
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, de inkább egyik se legyen melletted. Az egyiket csalod hónapok óta a másiknak meg csak húzod az agyát. Már akkor kellett volna lépni amikor szimpatikus lett a másik. Vagy úgy, hogy elfordulsz tőle mivel van párod, vagy a párodnak elmondod, hogy ez neked nem megy. Mondjuk azt nem értem, hogy ami 6 évig működik azt miért kellene eldobni. Olyan, hogy tökéletes kapcsolat nem létezik. Dolgozni kell rajta, tenni kell érte. Ha hullàmvölgy alakul ki akkor meg oda kell magad tenni és rendbe kell hozni azzal, hogy leültök és megbeszélitek mit hogy fogtok csinálni. Ilyen helyzetek minden kapcsolatban ki tudnak alakulni, legyen az bármilyen erős. Ha te úgy állsz hozzá, hogy akkor csere, csak mert nem olyan mint régen, akkor elég sok párod lesz.
2015. jan. 27. 08:24
 20/36 Scav ***** válasza:
100%
Értem én, hogy kíváncsiság, meg hiánypótlás... Itt sokan nem értik, mi hajtotta a kérdezőt. Beleugrott az újba, de a régit se akarta eldobni. Gondolta majd mérlegre teszi a kettőt és választ. Nem akart 2 szék közé esni. De pont ezzel lesz közötte. A régi már nem jó, mert megcsalta, amúgy is ellaposodott. Akárhányszor a szemébe néz, ott lesz a lelkiismeret. Hacsak nem egy lelketlen köcsög. Ha az újjal marad, akkor meg az új fejében fog motoszkálni, hogy mással is megcsinálta, velem is meg fogja tenni. Persze ez nem az elején jut eszébe, majd csak a rózsaszín köd után. Szerintem.
2015. jan. 27. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!