Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 év után megcsaltam a b....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megcsaltam a b. nőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, már 4 hónapja "együtt" vagyok vele. Mind a kettőjüket szeretem. Az új lány vár rám, de már nagyon sokszor elakart hagyni, de mindig rábeszélem, hogy ne tegye. Sokat szenved és sír is miattam. De nem vagyok képes a 6 évet, csak úgy eldobni. Mit csináljak?

2015. jan. 27. 02:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
50%
Az új csajt válaszd. És ha eszed van, közöld vele, hogy imádod, de a jövőben is dugsz mellette másik nőt. Kicsit sírni fog, de aztán beletörődik és arany életed lesz. Hajrá!
2015. jan. 29. 05:07
 32/36 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Mégis mit gondoltál?

Nincs benned annyi gerinc, hogy bevalld neki, hogy egy dög vagy? Állj elé, és mondd meg neki! Ne légy gyáva! Mind kettőjüket szereted? Ilyen nincs. És egyébként egyiket sem szeretheted, ha képes vagy ilyen gyáva módon becsapni a barátnődet. Még te sajnálod a 6 évet? Már eldobtad a 6 évet, amikor bebújtál a másik nőcske mellé. Mit gondolsz 6 év után mi lenne mellette, ha már most elakart hagyni, ráadásul randizgatna mással is, meg persze képes volt veled viszonyt folytatni, miközben tudta hogy neked van egy 6 éves kapcsolatod??

Előbb beszélni kellett volna a barátnőddel, ha voltak gondok, aztán ha nem működik, lezárni. De te nem tisztelted se őt, sem a 6 évet.Egy kapcsolatot ápolni kell folyamatosan, te meg tönkretetted, és raboltad mások idejét. Remélem téged is megcsalnak, átvernek, megaláznak, csakhogy tudd, milyen érzés!!!

2015. jan. 29. 21:21
 33/36 A kérdező kommentje:
azért akart elhagyni, mert nem tudja elviselni azt,h mással vagyok, és igaza is van. A randizást meg én mondtam neki, h hátha így könnyebben eltudja viselni ezt a helyzetet, addig amíg nem döntöm el,h mi legyen.
2015. jan. 29. 22:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátnődnek, ennyit megérdemel, ha már ennyi időt eltöltött veled, nem?
2015. jan. 29. 23:34
 35/36 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el a helyzetet a régi barátnődnek. Azt sem lehet tudni, hogy beleszerettél-e ebbe az új lányba, vagy pedig csak tetszik. Ha csak tetszik, akkor ne hagyd ott a régit, de ha beleszerettél, akkor mondd el a réginek, hogy ez történt veled, és hagyd ott. Lehet, majd ha elmúlik a szerelem, visszamehetsz hozzá, de tisztázd a helyzetet.
2015. febr. 1. 13:06
 36/36 anonim válasza:
100%
Ha szeretnéd az elsőt,nem lenne a második.Ugyhogy hagyd ott azt a szegény lányt,ne titkaolozz tovább,mert már ugyis eldobtad a 6 éves kapcsolatotokat és minél tovább húzod annál rosszabb lesz neki..
2015. febr. 1. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!