Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, megbocsajtana nekem?
Minden egy házibuliban kezdődött, ahol ott volt a csaj, akit már egy éve ismerek, jóba voltam addig is vele.. a buli vege fele bementunk haverom szobajaba ketten beszelgetni, volt mindkettonkbe.. hiányzott neki a rég nem látott barátja, nálam is ez volt a helyzet, hiányzott a már két hete nem látott barátnőm... Rengeteget beszéltünk, azon kaptam magam, hogy már teljesen oda van bújva hozzám.. látta a szememen, hogy nem pártolom cselekedetét, erre azt mondta hasonlitok a barátjára és olyan az illatom, ha nem baj idebúj.. na jó, legyen gondoltam, mi baj lehet... További beszélgetések után csend volt, ketten voltunk a szobába, haverom ágyán feküdve, ő hozzám bújva.. Már nem emlékszem pontosan mi történt a következő percekben, az ugrik be, hogy elkezd csokolni.. és én hagytam........ Miután abbahagyta szóhoz sem jutottam.. ő ezt mondta: gondold azt, hogy a barátnőd vagyok... Én idióta meg egy árva szót sem szóltam, folytattuk a heves csókolózást... Végül nem történt semmi ezen kívül, rámmászott, csókolgatott, ennyi.. kb. 10 perc után kimentünk... És mintha mi sem történt volna..
ez történt, mára már 3 hete... Szinte megöl a bűntudat, megbeszéltük, hogy köztünk marad a csajjal.. de én azóta gondolkozok hogyan mondjam el, és merítgetek erőt.. de sosem tudom elmondani... Nagyon szeretem A barátnőmet, mindennél jobban és nem akarom, hogy ez miatt végetérjenek a közös céljaink, az álmaim.. amibe Ő a főszereplő! Nagyon félek, hogy szakítana emiatt velem, rettenetesen bánom a történteket..
29# -ku.vára nem esne jól nyilván. Szerintem tartozik az egyik fél a másiknak annyival egy párkapcsolatban, hogy őszinte vele. A dolog súlyát megítélni meg már inkább a másik feladata. Hogy mi értelme van? Mi értelme vagy egy kapcsolaton belül őszintének lenni? Hát ez az alapja az egésznek. Ha meg ennyire "jelentéktelen" a dolog akkor meg pláne el lehetne mondani. 1 csók tényleg nem olyan amit ne lehetne megbocsátani. Ha a titkolózás meg később kiderül és nem is elmondja hanem tényleg valahogy kiderül (mert ezek előbb utóbb ki szoktak) akkor azon fog agyalni a másik fél ,h ha 1 nyamvadt csókot nem mert elmondani akkor durvább megcsalást meg aztán pláne nem fog és lőttek végleg a bizalomnak. Azokat az embereket sokkal jobban tisztelik akik nem sunnyognak és akkor is egyenesek ha szar a helyzet!
30# igen volt ilyen és fel is hívtam rögtön! Nyilván nem ilyen bénán gondoltam megfogalmazni mint ahogy előadtad!
Ismerős. Nekem egy közös haverunk mondta el, hogy az exem és a barátnőm összeszűrték a levet.
1 év után tudtam meg!
Tudod bennem milyen düh volt?
Hazudtak, hónapokon keresztül, palira voltam véve.
Az exem elvette tőlem azt a jogot, hogy eldönthessem akarom -e így ezt a kapcsolatot...
Az eltitkolás-pártiaknak igazán fenomenális kapcsolataik lehetnek. Úgy tűnik ők totál rendben vannak azzal, ha tegyük fel a barátjuk/barátnőjük naponta valaki más száját fedezi fel. Na mindegy.
Mindenképp mondd el a barátnődnek - nincs az az isten, hogy ez ne derüljön ki egyszer, ráadásul biztosan valaki mástól. Mit fog érezni akkor a lány? Azt, hogy átverted, hogy hülyének nézted, hogy félredobtad, és aztán nem volt annyi benned hogy őszintén a szemébe nézz és elmondd (ebből akár az is lejöhet neki, hogy nem szereted annyira hogy ezt elmondd), a bizalomnak rögtön annyi, barátnőd pedig borzalmasan fogja érezni magát. És akkor már az a pillanatnyilag nem túl nagy jelentőségű csók is hatalmas dologgá fog válni, pont azért, mert titkoltad - talán ebből az jönne le, hogy azért nem mondtad el, mert több volt, mert jártál vele, mert őt szeretted jobban, és a barátnődet meg csak úgy "használtad". Ha szereted, akkor biztosan nem akarod ezt.
Ha elmondod neki, akkor mérges lesz és szomorú, de emellett ott lesz benne az is, hogy elmondtad neki és megbántad, és hogy bízhat benned, mert még egy ilyen kis "jelentéktelen csókról" is beszámoltál neki - tehát nyitott vagy előtte és őszintén szereted annyira, hogy ezt bevállald. Én a helyedbe minél hamarabb elmondanám neki, akár azt is megmondhatod, azért késtél ezzel ennyit, mert féltél, hogy elveszíted. Ha valódi szerelem van köztetek akkor meg fog bocsájtani, és még szorosabb lesz a kapcsolatotok az őszinteség miatt.
Jól tetted, hogy el mondtad.
Én is kíváncsi vagyok mi van, mesélj majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!