Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelt kérdés

Minden egy házibuliban kezdődött, ahol ott volt a csaj, akit már egy éve ismerek, jóba voltam addig is vele.. a buli vege fele bementunk haverom szobajaba ketten beszelgetni, volt mindkettonkbe.. hiányzott neki a rég nem látott barátja, nálam is ez volt a helyzet, hiányzott a már két hete nem látott barátnőm... Rengeteget beszéltünk, azon kaptam magam, hogy már teljesen oda van bújva hozzám.. látta a szememen, hogy nem pártolom cselekedetét, erre azt mondta hasonlitok a barátjára és olyan az illatom, ha nem baj idebúj.. na jó, legyen gondoltam, mi baj lehet... További beszélgetések után csend volt, ketten voltunk a szobába, haverom ágyán feküdve, ő hozzám bújva.. Már nem emlékszem pontosan mi történt a következő percekben, az ugrik be, hogy elkezd csokolni.. és én hagytam........ Miután abbahagyta szóhoz sem jutottam.. ő ezt mondta: gondold azt, hogy a barátnőd vagyok... Én idióta meg egy árva szót sem szóltam, folytattuk a heves csókolózást... Végül nem történt semmi ezen kívül, rámmászott, csókolgatott, ennyi.. kb. 10 perc után kimentünk... És mintha mi sem történt volna..

ez történt, mára már 3 hete... Szinte megöl a bűntudat, megbeszéltük, hogy köztünk marad a csajjal.. de én azóta gondolkozok hogyan mondjam el, és merítgetek erőt.. de sosem tudom elmondani... Nagyon szeretem A barátnőmet, mindennél jobban és nem akarom, hogy ez miatt végetérjenek a közös céljaink, az álmaim.. amibe Ő a főszereplő! Nagyon félek, hogy szakítana emiatt velem, rettenetesen bánom a történteket..

2015. máj. 14. 23:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Szerintem is jol csinaltad.
2015. máj. 17. 08:20
 42/49 anonim válasza:
Nos, mi történt? Remélem megbocsájtott! :))
2015. máj. 18. 21:10
 43/49 anonim ***** válasza:
Na? Elmondtad? Ha igen, mi trtent ?
2015. máj. 20. 11:48
 44/49 A kérdező kommentje:

Elmondtam! Úgy volt, hogy nálunk voltunk és mondtam neki, hogy beszélnünk kell valami fontos dologrol.. Elmondtam neki az egészet.. Ő sírt és haza akart menni, de én nem engedtem.. Szerintem jól tettem, mondtam neki, hogy beszéljük meg.. És kibeszéltük a témát teljessn, mi hogy volt.. Én meg azt mondtam neki, hogy rettentően sajnálom amit tettem, hatalmas baklövés volt ez tőlem, de én Téged szeretlek egy életen át, senki mást, bármi történjen.. Látta, hogy én sem bírom könnyek nélkül.. És megmutatta nekem, hogy Ő mennyire szeret engem: Mondta, hogy nem haragszik rám, mert tudja, hogy én mennyire szeretem őt és ő is mennyire szeret engem, ezek után is.. és azt is tudja, hogy megbántam.. Ez volt 11körül tegnap (csak most tudtam elmondani, mert ugye Ő hétvégente jön haza), és 3 ig ott volt nálam.. feküdtünk az ágyba összebújva és beszélgettünk..

Szóval én azt mondom mindenkinek, aki ezt a szöveget olvassa, hogy ha csinálsz valalmi hülyeséget, mondjuk például olyat mint én, akkor mondjátok el a párotoknak és beszéljétek meg.. Ha igazán szeretitek egymást a másik fél meg fog bocsájtani akár kevés akár több idő után.. de meg fog! Én is elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy el tudja nekem nézni a barátnőm mindezt és képesek leszünk ezt elfeledve ezek után is ugyan olyan boldogan élni együtt!

Köszönöm szépen a rengeteg hozzászólást és bíztatást, nagy segítséget nyújtottak számomra!!! Minden jót!:)

2015. máj. 25. 09:18
 45/49 anonim ***** válasza:
Szurkoltam,hogy így legyen ;) sok voldogságot!
2015. máj. 25. 12:50
 46/49 anonim ***** válasza:
Hála a jó égnek! ^^ Ezek szerint minden jól ment. Csak így tovább :)
2015. jún. 14. 22:06
 47/49 anonim ***** válasza:
Na, együtt vagytok még? :)
2015. jún. 15. 07:30
 48/49 anonim válasza:
0%
Megis érdemled te gané. Remélem felfordulsz. Akkor valahogy nem emésztett fel a bűntudat amikor annak a másiknak a torkát nyaltad. Gusztustalan vagy barátom. Nyugodtan szembeköpheted magad....
2015. jún. 20. 18:28
 49/49 anonim ***** válasza:
Megcsaltátok egymást azóta?
nov. 7. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!