Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a ferjem, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a ferjem, de nem tudja, szerintetek nagy bunt kovettem el? A szexet nem erzem a ferjemmel es emiatt kiprobaltam massal!

Figyelt kérdés
ti megcsaltatok a parotokat ? es miert tettetek ?

2015. jún. 28. 18:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjátok már minden pasi félredug,a ti férjetek sem különb,ti meg játszátok itt az eszeteket neki.

Őt is megcsalta a férje már tuti.

2015. jún. 30. 08:08
 22/30 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg ekkora bűn lenne egyetlen botlás? Ha évekig nem sikerülne a csúcsra jutni akkor is ezt mondanátok?

Egyetlen alkalom kíváncsiságból...

2015. jún. 30. 13:40
 23/30 Halmi Janos válasza:

Igen. Megbocsathatatlant. A kettotok szovetseget kopted le te ostoba.

De gondolom azert lenne pofad evekig elsunnyogni a dolgot a ferjed mellett.

2015. júl. 2. 16:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ami volt elmúlt,ha eddig nem mondtad el,most már nem érdemes.Nem jó a férjeddel és a kíváncsiság hajtott.

Most már tudod a választ.Egy alakalom nem a vég...

2015. júl. 2. 16:28
 25/30 anonim ***** válasza:
MEGBOCSÁJTHATATLAN! te meg szégyeld magad te nagy K**VA!
2015. júl. 3. 13:56
 26/30 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem gondold at, hogy egyebkent jol kijottok-e a ferjeddel, es ha ugy dontessz hogy megis mellette maradsz, akkor menj el egy szukito mutetre, keresd fel a nogyogyaszodat es meg is szunik ez a gondod. De ha ugy erzed nem csak ez a problema a hazassagodban akkor beszeld meg a problemakat vele, de csak olyanokat amin tudtok valtoztatni, (most hogy neki milyen Merete van azt ne) es probald meg vele. Ezt az egy alkalmat meg ne mond meg neki, ne okozz neki fajdalmat, eloszor magadban dontsel hogy szeretned tovabb.
2015. júl. 4. 18:22
 27/30 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Szerintem.
2015. júl. 5. 00:45
 28/30 anonim ***** válasza:
Nincs bűn. Ha egy kapcsolat boldogtalan, meg kell szkítani.
2015. júl. 5. 09:45
 29/30 anonim válasza:
Hányéves vagy? Nem akkora bűn, én is megtettem, ha gondolod irj rám:)
2015. júl. 8. 21:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nem "érzed vele"? Túl kicsi a szerszáma?
2015. júl. 8. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!