Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a ferjem, de nem tudja, szerintetek nagy bunt kovettem el? A szexet nem erzem a ferjemmel es emiatt kiprobaltam massal!
Igen, elég nagy bűnt követtél el.
Amúgy valami díjat vársz azért, mert te 4,5 évig hűséges voltál?? :D
Soha nem értettem, de valószínűleg nem is fogom megérteni, hogy miért kell a másikat megcsalni.
De az biztos, hogy undorító egy nő vagy, nyilván egyszerűbb félrekúrni, mint a férjeddel leülni és tisztázni a dolgokat.
@Sün Integré
Milyen jellem bajnokai? Tényleg ennyire hihetetlen, hogy nem b.asztam még senki mellett félre?
Mi az hogy nem érzed a szexet? Ki vagy tágulva vagy túl kicsi neki?
Egyébként persze bűn,de megtörtént,én soha nem csaltam meg senkit,de a környezetemben rengeteg ilyen van.Nem vagy kirívó eset.Ne mond el neki soha!
Kerdezo.
Letezik intim torna, amivel nagyon sokat lehet ezen a probleman javitani. De mondjuk konnyebb mas faaszt keresni. Amugy beszeltel errol a problemarol a ferjednek?
Talán nem főbenjáró bűn,főleg ha nem érzelmekkel tetted,hanem a férjeddel nem jó és a kíváncsiság vezérelt.
Most lett viszonyítási alapod,jobb volt-e mint a férjeddel?
Ezért nem biztos hogy fel kéne rúgni egy házasságot..
Az vesse az első követ......
Ha nem jó a szex, nem kellett volna hozzámenni. Ha viszont úgy döntöttél, hogy szereted és mellette maradsz úgy is, hogy ezen van mit javítani, akkor kutya kötelességed nem átverni.
Megkaphatta volna az esélyt szegény férfi, hogy egy őszinte nővel élhesse az életét. Még most sem késő, hagyd el, hadd legyen boldog.
Egyébként ki nem állhatom az ilyen erkölcstelen nőket. Ezért nem bíznak bennünk a férfiak, ezért kezelnek sokan sokunkat tárgyként, mert vannak ilyenek, mint te, s általánosítanak.
Köszönet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!