Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hülyeség elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség elmenni a férjemmel a férjem ex-szeretőjéhez, hogy a most született gyermek jogállását tisztázzuk?

Figyelt kérdés
Szeretném a részleteket tudni, hogy tényleg a másik lehetséges apa vette-e a nevére a gyermeket. Szeretnék elbeszélgetni ezzel a nővel, hogy hogy képzeli a továbbiakat? Mert ez nem csak a férjemre tartozik, hanem az én életemet is befolyásolni fogja, ha kiderül, hogy tényleg a férjem az apa. Mert a férjem nem tud felelősségteljes döntést hozni az életével kapcsolatban, mert egyrészt felelőtlen, másrészt skizofrén. Mi a véleményetek, hogy elmehetünk-e együtt ehhez a nőhöz?
2016. febr. 13. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"az én életemet is befolyásolni fogja,"

ne viccelj mar asszony! megcsalt es meg mindig vele vagy. semmi nem fog valtozni. ha lenne a papucsferj-nek noi valtozata, akkor teged annak hivnalak

2016. febr. 13. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem az a hülyeség, hogy elmész vele, hanem, hogy még mindig vele vagy. Megcsalt, és van rá esély, hogy teherbe ejtett egy másik nőt mialatt együtt voltatok. Ahogy te is írtad "nem tud felelősségteljes döntést hozni az életével kapcsolatban, mert egyrészt felelőtlen, másrészt skizofrén". Ez az ember olyasvalakinek tűnik akivel érdemes együtt maradni?
2016. febr. 13. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Kb ez a 20. Kèrdèsed csak más formában.Mèg az sem biztos a fèrjedè a gyerek.Èn inkább azon gondolkodnèk mièrt ment fèlre a fèrjem,ès ha már fèlre ment,hogy volt olyan hülye mèg gyereket is csinált.
2016. febr. 13. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot egy védőnővel vagy akármilyen szakemberrel, aki el tud igazítani és jobban képben van. Mondd el a dilemmádat, biztos segítenek.
2016. febr. 13. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:

hű. ha. felelőtlen, és skizofrén a férjed.. biztosan ilyen embernek akarsz szülni?

egyébként nincs olyan, hogy lemond a gyerekről, ha ő az apa, a gyerektartás jár neki.

2016. febr. 13. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
2016. febr. 13. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
igen. hülyeség
2016. febr. 14. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát akkor én leszek a kakukktojás,mert én elbeszélgetnék a nővel, meg a férjével is.

Jártam hasonló cipőben,mert nálunk az ex szerető bevetette, hogy terhes,miután a férjem szakított vele.De kiderült, hogy ócska trükk volt,mert miután nem ért célt vele hirtelen "elvetélt".Mi köszönjük, jól vagyunk azóta is,6 éve.

De nálad,nem tudom jó ötlet e mellette maradni, pláne hogy tudod, skizofrén stb. a férjed.

Ha az övé a gyerek ez nagyon megnehezíti a dolgokat,minden téren, ha vele akarsz maradni.

Amúgy a férje is egy nagy balek, ha azt se tudja, ő e az apa,és a nevére veszi.

Bonyolult ügy, sajnálom.

Miért tartotta meg a nő a gyereket?A férjed megbánta?A nővel szakított,vagy csak azt mondja?kicsit több infó kellene.

2016. febr. 14. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
A nőnek nincsen férje, ez a másik pasas is csak szexpartnere volt. Azért tartotta meg a gyereket, mert már 40 éves és nem akart kicsúszni az időből.
2016. febr. 15. 05:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Na várjál, ha skizofrén, akkor miért nem egy olyan helyen van, ahol szakszerűen tudják kezelni?

Erre vannak gyógyszerek, amiket szedni kell. Mert ők gyakrabban lesznek öngyilkosok és társai.

Vagy csak szerinted skizó, mert megcsalt.

2016. febr. 15. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!