Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség elmenni a férjemmel a férjem ex-szeretőjéhez, hogy a most született gyermek jogállását tisztázzuk?
"az én életemet is befolyásolni fogja,"
ne viccelj mar asszony! megcsalt es meg mindig vele vagy. semmi nem fog valtozni. ha lenne a papucsferj-nek noi valtozata, akkor teged annak hivnalak
hű. ha. felelőtlen, és skizofrén a férjed.. biztosan ilyen embernek akarsz szülni?
egyébként nincs olyan, hogy lemond a gyerekről, ha ő az apa, a gyerektartás jár neki.
Hát akkor én leszek a kakukktojás,mert én elbeszélgetnék a nővel, meg a férjével is.
Jártam hasonló cipőben,mert nálunk az ex szerető bevetette, hogy terhes,miután a férjem szakított vele.De kiderült, hogy ócska trükk volt,mert miután nem ért célt vele hirtelen "elvetélt".Mi köszönjük, jól vagyunk azóta is,6 éve.
De nálad,nem tudom jó ötlet e mellette maradni, pláne hogy tudod, skizofrén stb. a férjed.
Ha az övé a gyerek ez nagyon megnehezíti a dolgokat,minden téren, ha vele akarsz maradni.
Amúgy a férje is egy nagy balek, ha azt se tudja, ő e az apa,és a nevére veszi.
Bonyolult ügy, sajnálom.
Miért tartotta meg a nő a gyereket?A férjed megbánta?A nővel szakított,vagy csak azt mondja?kicsit több infó kellene.
Na várjál, ha skizofrén, akkor miért nem egy olyan helyen van, ahol szakszerűen tudják kezelni?
Erre vannak gyógyszerek, amiket szedni kell. Mert ők gyakrabban lesznek öngyilkosok és társai.
Vagy csak szerinted skizó, mert megcsalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!