Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretotol vagy a ferjtol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretotol vagy a ferjtol gyerek? Dilemma on top.

Figyelt kérdés

Szoval docogve de eljutottam h macska helyett gyereket szeretnek, viszont a ferjem csaladjaban oroklodik a manias depresszio es a panikbetegseg. Imadjuk egymast, neki mar van egy kamasz fia...de egyszeruen felek attol h a gyerek esetleg orokli a depressziojat.

A masik verzio a szeretom aki viszont nem palya mert ugyan szeretjuk egymast, o nem az a ferfi akire szuksegem van es hosszutavon nem tud boldogga tenni. Viszont o nagyon szeretne gyereket, es o is szuper apa lenne de bennem nincs meg fele az az erzelmi kotodes ami a ferjem irant van.

A masik felelmem h mi lenne ha mondjuk lesz egy makk egeszseges gyerekunk a ferjemmel, es elkap ez az “utkereses”, vagy “nekem ez keves”, feeling es akkor itt maradok egy gyerekkel bezarva az anyasag bortonebe?

Masreszt 11 eve elek kulfoldon szeretnek mas orszagokat is kiprobalni, de masfelol pedig eletemben eloszor az van bennem h kesz vagyok arra h anya legyek.

Nyilvan ha nem leszek sem dol ossze a vilag. Anyagilag siman megengedhetjuk magunknak, mindkettonk csaladja boldogan kivenne a reszet a gyereknevelesbol,

Valakinek valami tanacsa esetleg?

Minden konstruktiv valaszt koszi.

Ferj 47 Szereto 45 en 35

2019. febr. 21. 19:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
De a szexuális életetek gondolom gyerekszülés után sem javulna a férjeddel. Hogy bírnád ki hogy hűséges leszel ha most is azt teszel amit akarsz és inkább átvered a párod. Egy idő után ugyanúgy félre mennél és annak már a gyerek is kárát látná. Úgyhogy ilyen hozzáállással inkább ne legyen gyereked, vegyél macskát.
2019. febr. 22. 15:31
 22/35 A kérdező kommentje:

Valamelyik kommentelo irta h fuggok valamitol-ez igy van, velhetoleg a hazassagom unalmatol menekulok tudatalatt es ezt kompenzalom a szeretommel (nyilvan meg rengeteg mast is).A szeretot siman elhagynam ha tudnam h nelkule huseges maradok de jelenleg nem ez a helyzet.

Nincsenek lelkiismereti valsagaim es a ferjemnek abszolut zold utat adtam (azzal szex akivel akar) de nem akar elni vele. Egyebkent 12 evil semmi kilengesem nem volt, eltem a huseges felesegek peldas eletet de 2 eve valami elszakadt es elindult bennem es azota van szeretom akivel az osszes szexualis vagyamat kielem.

Neha arra gondolok h nekem pont a szeretom menti meg a hazassagom-a vilag legnagyobb hibaja lenne elhagyni a ferjem leven szeretem, es a jovot is egyutt tervezzuk de jelenleg en az ukereso nemikepp elveszett eletszakaszban vagyok es lehet h a szereto nelkul mar talan (rossz dontesbol) elvaltam volna. Szoval a ket pasi ad ki egy balanszot, viszont egy gyerek mellett lehet h a nem kene ez a fajta balansz mert a legtobb embert a gyerek letezese onmagaban boldogga tesz.

2019. febr. 22. 22:16
 23/35 Bence_ ***** válasza:
91%

"viszont egy gyerek mellett lehet h a nem kene ez a fajta balansz mert a legtobb embert a gyerek letezese onmagaban boldogga tesz."

Gyerek kerekké teszi a világot de semmit se pótol.

Attól mert lesz csemetéd még az igényeid megmaradnak, egy férfire aki figyel rád, az igenyeidre.

Kerüld el, hogy ilyen hazugságba ringatod magad.

2019. febr. 23. 08:11
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó hogy némely emberek mivel mentegetik magukat. "12 évig hűséges voltál", ettől még nem vagy jobb ember, ne nyugtasd magad, hiszen attól még 2 éve csalod a férjed :) Mindenki "hűséges valameddig", gondolom senki nem úgy megy bele egy házasságba hogy x év múlva majd megcsalom ha unatkozok...

A gyerek semmiképp nem fogja pótolni azt amit a házasságodból hiányolsz, úgyhogy ilyen viszonyok mellett inkább ne vállalj.

Az meg hogy szerinted a harmadik fél menti meg a házasságod, megint hülyeség. A férjed nem tud róla, hiszen ellenzi a nyitott házasságot, tehát átvered mert önző vagy és nem veszed figyelembe - hiszen el sem hagyod pedig unatkozol vele az ágyban. Hiába mondod neki hogy keféljen másokkal nyugodtan, neki ez nem fér bele. Bevallhatnád neki hogy 2 éve csalod és döntse el ő hogy akar-e így veled jövőt és gyereket, mert ahogy nő a gyerek egy idő után megint unatkozni fogsz és keresel mást hogy az igényeid kielégítse - ezt számításba kell venni. Ne áltasd magad.

2019. febr. 24. 13:21
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

A férjeddel közösen tervezitek a jövőt: nos, te a magadét jelenleg is külön alakítod amikor egy másik férfivel kefélsz. Ha ez kibukik és a férjed rájön, szerinted mi lesz a közös terveitekkel?

Lásd be hogy már nem szereted, hanem csak ragaszkodsz hozzá. Gondolom akkor nem az jár a fejedben hogy "mennyire szeretem a férjem" amikor más pasi farka jár benned. Vagy orgazmus közben a férjed nevét sikítod és aktus után azt mondod "szeretlek *- és ide helyettesítsd be a férjecskéd nevét..."

2019. febr. 24. 13:24
 26/35 A kérdező kommentje:

24-es

Nem mentegetem magam leven nincs lelkifurdalasom, ha lenne nem csinalnam. Azert emliettem mert szerettem volna egy teljes kepet adni a szemelyisegemrol/hazassagomrol. Ez ket kulon dolog masreszt csak azert mert valaki megcsal valakit az nem jelenti torvenyszeruen h buntudata van, azt pedig vegkepp nem h e miatt barkinek is kvazi “magyarazkodna”.

Sok hasznos kommentet olvastam es teny, hogy ilyen mentalitassal nem feltetlenul kene gyereket vallalni-a masik oldal pedig az aki vilageleteben huseges volt es a gyerek utan valt megcsalova. Ezekre a dolgokra nincs garancia.

A ferjem elhagyasa nem opcio mert akarhanyan es akarhogy probaljak forditana a szeretet fogalmat, ez sokkal tobb mint “megszokas”. Ezt onnan tudom h anno eltem megszokasban, ahonnan elegansan tavoztam.

Ez nemcsak szeretet hanem nem fogom elhagyni amikor mar majdnem 50, es azt a szeretet es szabadsagot amit tole kapok azt senkitol nem kapnam meg, es sztem en mas emeberrel keptelen lennek egyuttelni, szerelem ide vagy oda.

Ha kitudodna akkor is mellettem maradna mert alapvetoen erti a problemam es azt is h ez csak egy mulo stadium. Miert nem mondom el neki? Azert mert nem az o hibaja h megcsaltam, minek toljam ra a sajat titkom sulyat? Ha valni akarnek akkor elmondanam-az egy mas tortenet.

2019. febr. 24. 21:41
 27/35 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes az életfelfogásod. Mondhatni gátlástalan vagy. Bűntudat nélkül elárulod akit szeretsz. Szerinted ez rendben van. Ezzel a felfogással inkább ne vállalj gyereket. Megszűnne a szabadságod - te pedig ezt értékeled legtöbbre. Észre sem veszed, de ilyesmikkel nyugtatod magad hogy "ez csak egy időszak az életedben". Nem, nem az. Az idősödő férjed mellett úgyis azt csinálsz amit akarsz. Miért is hagynád el, mikor más esetleg nem tűrné hogy félrekefélsz. Ha ennyire biztos vagy benne hogy nem hagyna el, ha megtudná hogy csalod, akkor miért gondolod úgy hogy csak akkor mondanád el ha válni akarnál?

Abban igazad van hogy nem az ő hibája, teljes mértékben a te döntésed hogy inkább megcsalod mint beszélj vele a dolgokról... Érdekes hogy szerinted teljesen rendben van a dolog, mégis "olyan titokként említed aminek súlya van".

Te egy nagyon önző ember vagy, tényleg ne szülj gyereket.

2019. febr. 25. 13:39
 28/35 anonim ***** válasza:
68%

A férjed akar gyereket?

Miért írtad hogy a férjeddel is elég bajod van? Annyira nem érzem a szeretet a férjed részéről, ha se a szex nem megy köztetek, se nem hagyja, hogy akkor szeretőd legyen.

Az is egy opció, hogy a férjeddel barátok legyetek, és valaki olyannal legyél párban aki elég nyitott ahhoz hogy egy nagyon szoros barátság is rendben legyen neki a férjeddel.

2019. febr. 25. 14:08
 29/35 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon gáz vagy kérdező. Ez stílus ahogyan kifejezed magad. Süt az írásodból hogy olyan okosnak képzeled magad, meg beképzeltnek is, hogy elszállsz...

Az igazság az az, hogy én nem depresszió miatt nem szülnék, hanem azért nem szülnék, mert egy 47 éves csávó már szinte nagypapa lehetne... Ja, és tekintve hogy most vagy 35, mire összejönne egy gyerek és mire kihordanád, elég koros lennél első gyerekhez.

A szeretőre inkább nem mondok semmit, csak annyit, hogy nőként felfordult a gyomrom tőled.

2019. febr. 26. 06:43
 30/35 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyire szenvedsz abban a nyomorult házasságodban, akkor menj és keress másik férjet.
2019. febr. 26. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!