Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után a gyerek érv,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után a gyerek érv, vagy ellenérv a szakításra/válásra?

Figyelt kérdés

Ilyen esetekben többnyire kétféle véleményt szoktam olvasni és hallani. Az egyik szerint a gyerek miatt érdemes megpróbálni helyrehozni a kapcsolatot, mert az ő érdeke az, hogy egyben maradjon a család. Mások szerint pont a gyerek miatt érdemes hamar véget vetni a kapcsolatnak, hogy ne sérüljön lelkileg a hűvös hangulattól és az esetleges veszekedésektől.

Nektek mi a véleményetek?

2018. dec. 3. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

esküvőkör azt fogadtam, hogy jóban-rosszban, stb. Tehát mindent megteszek a helyrehozásáért!

42/F

2018. dec. 3. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

A gyerek a legfontosabb, miatta kell megjavítani és összetartani a családot = Nem kúrunk félre.

Az elférjem pont azon csúszott el, hogy nem a gyerekkel volt munka után meg hétvégén, hanem a szeretővel. Hirtelen minden fontosabb lett, mint velünk otthon lenni. Idegesítette a fia is. Főleg ha épp a mobilon pötyögött... szegény nem értette, hogy miért harapja ketté, ha a közelébe megy.

Ezek után hazugság volt az, hogy a gyereket szereti a legjobban, miatta próbáljuk meg megoldani. Ez csak annyit jelentett, hogy a csaja megmondta, hogy hozzá nem költözhet.

2018. dec. 3. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egyértelműen érv.

Én megpróbáltam helyrehozni, miután kiderült feleségem 1+ éves viszonya, elsősorban a gyerek miatt. A történet ellenére nem múlt el az iránta érzett szerelmem, szeretetem, meg tudtam volna bocsátani a gyerekre való tekintettel. Ha nem lett volna gyerek, abban a pillanatban repült volna az 5 év kapcsolat és a szerelem ellenére is.

A történet vége mégis válás, megjavítani csak akkor lehet, ha azt mindkét fél őszintén akarja.

2018. dec. 3. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam érv,mert nem kívánom a gyereknek,hogy mindig alkalmazkodnia kelljen apuci aktuális barátnőihez. A környezetemben ezt látom,és borzalom. De ha gyerek nem lenne,biztos nem lennénk együtt,és nem is leszünk ha felnő.Akkor új életet kezdek.
2018. dec. 7. 12:24
 5/5 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

"megjavítani csak akkor lehet, ha azt mindkét fél őszintén akarja."

Ebben a mondatban rejlik az igazság. Valahogy így...

>Mindent meg lehet javítani, ami egyszer már JÓL működött, de elromlik.< (Hangsúlyozom: Ha JÓL működött!)

Ugyanez vonatkozik a világon mindenre. Gépekre és emberekre is. Egy alapvető különbséggel, hogy ti. a gépnek nem kell akarnia a megjavítást, míg párkapcsolatban viszont mindkettő félnek akarnia kell.

Mert a párom az nem egy gép, nem egy robot. (Még ha ezt sokan nem is nagyon akarják tudomásul venni.)

Az ERŐ legyen Veletek!

2018. dec. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!