Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak gyerek miatt szexelni, és közben szeretőt tartani milyen?
Az öcsém, (40+-os), házas, 1 gyerek, története a következő. Amióta megszületett a gyerekük (most 1.5 éves), nem volt köztük szex a feleségével. Megbeszélték, mindketten úgy érezték, hogy már nem vonzódnak a másikhoz. De családként, társként jól működtek, ezért együtt maradtak. Nekem már itt fura volt.. de nem az én dolgom :)
Aztán pár hónapja az öcsém életében felbukkant egy exe, aki szintén házas, szintén van gyerek. Viszonyba kezdtek. Közben az öcsémék kitalálták, hogy legyen egy kistesó, mert hát az milyen jó lesz a nagyobbnak, ezért asszonnyal újra szexel. Ezt elmondta a szeretőnek, aki, tekintettel a helyzetre le akarja zárni a viszonyt, az öcsém szerint viszont neki az ő magánéletéhez semmi köze, ezt simán folytathatnák.. a csaj szerintem amúgy szereti, legalábbis azok alapján, amiket hallok, az öcsém meg inkább csak d..ni akar, bár néha úgy veszem ki a szavaiból, hogy nem teljesen közömbös neki sem a csaj érzelmileg, de hát ő (az öcsém) nem egy érzelmes típus, és ezt sosem vallaná be.
Győzködöm az öcsémet, hogy engedje el a szeretőjét, mert ez így már tényleg nem "normális", eddig sem volt igazán, szerintem. De ő nem érti, hogy mi ezzel a baj..? Most én vagyok nagyon eltévedve, vagy tényleg ilyen világban élünk? A megcsalás szerintem alapból tisztességes, de amikor gyereket tervez 2 ember, hogy lehet akkor is félre..kacsintani?
Ha meg van beszélve a házastárssal ez az egész, akkor korrekt.
Hazudni viszont t@kony dolog.
Akkor undorító.
De így mi értelme hazudozni? Ha egyikük se vonzódik a másikhoz, de együtt akarnak maradni, miért nem lehet ezt megbeszélni? Miért jó hazudozni?
Ha hazudozik neki, akkor NEM jó társak.
Ha valaki szerető annak el kell viselnie hogy a pasi az asszonyt is dugja, ehhez tényleg nincs köze. A legtöbb szerető azt hiszi hogy otthon nincs szex, de ezek maguknak is hazudnak.
Azon kívűl az öcséd szeretőjét is dugja a férje, nem hiszem hogy a nő minden közeledést elutasít.
Az öcséd felesége pedig nem várhatja el hogy fiatalom cölibátust fogadjon.
Az is lehet hogy az öcséd nejét is dugja valaki az öcséden kívül.
Igen, sajnos ilyen világot élünk.
Te azon agyalsz miért tart szeretőt, hogy lehet ilyen az öcséd? Én inkább azon, hogy mi a fenének még egy gyerek két olyan embernek akik nem szeretik egymást. Valószínűleg mindkettő (nem csak az öcséd) félre.dug, egymást bottal sem piszkálják de csinálnak még egy gyereket. És hiába "működnek jól" szerinted, ez egy házasság nem pedig baráti kör, és az, hogy esetleg nem veszekednek, megbeszélnek dolgokat az pozitiv de attól még nem működnek jól. Aztán ha meglesz a másik gyerek megint folytatják a félre qrast? Szép házasság.
Szerintem ha annyira jól meg tudnak beszélni mindent akkor beszéljék meg a válást és mindkettő legyen boldog mással, azzal aki mellett nem kell félre járni. És maradnak barátok és bárki bármikor lehet a gyerekkel, nem veszti el sem apját sem anyját.
Mert ez a nagy megértés csak addig fog tartani amíg valamelyikük nem zúg bele egy olyanba aki szabad és vele kezdi elképzelni a jövőjét. Akkor a szuper mostani társ hirtelen nyűggé alakulhat.
Furcsa vagy.
"amikor gyereket tervez 2 ember, hogy lehet akkor is félre..kacsintani?"
Ha ezt kérdezed, egyáltalán nem érted a helyzetet, pedig leírtad! :D
Nem tudok mit magyarázni. Olvasd el saját kérdésedet.
Ha neked oké a megcsalás, de ha már gyerekcsinálás van, akkor ne, akkor nagyon elcseszett vagy. >,<
nekem már az furcsa, hogy valaki testvért akar, nem egy másik gyereket. így nem szabad belefogni a gyerekgyártásba.
korántsem biztos, hogy hogy a nagytesó örülni fog a kicsinek.
gyereket nem más (nagyobb testvér, házastárs, nagyszülő, anyámkínja) miatt csinálunk, hanem önmagáért.
Szerintem az öcséd igenis szerelmes abba a nőbe. Hiszen, ha otthon szexel, akkor mindent megkap és szerető se kellene. El fogja hagyni a sogornődet, de ez már legyen az ő dolguk!
Én szívből remélem, hogy nem lesz képes újból gyereket nemzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!