Nem akar velem szexelni a férjem mert terhes vagyok .5 hónapos. Hogy magyarazzam el neki hogy a gyerek abból semmit nem érez? Vagy mitcsinaljak?
Az én férjem sem ugrál már a szexért. De nekünk már csak 3 hét van szülèsig.Eleinte rendben voltunk. De pl most már nagyon nagy a pocakom és a baba olyan nagyon aktív, hogy folyamatosan hullámzik a hasam. Már nekem is nehéz elvonatkoztatni.
A babanak az a jó amúgy ami a mamának. És az orgazmus is jó neki a felszabaduló hormonok miatt. De konkrétan nem lát semmit hisz zárva van a méhszáj is.Maximum kellemes hullámzást èrez.
Amúgy ha férjed nem vevő rá akkor ez már jobb nagyon nem lesz sajnos.
Az én férjem sem akart szexelni mikor terhes voltam. Kibírtuk valahogy....
Sajnos ezzel nem tudom h mit lehet kezdeni.
Nekem azt mondta, h nem csak az a "baj" h félti a picit, hanem h nem is a feleségét (nőt) látja így bennen, ganem az anyát. És valahogy neki ez így nem ment.
Sz@r ügy! De elkell fogadni
#5-ös ezt írtad:
"Nekem azt mondta, h nem csak az a "baj" h félti a picit, hanem h nem is a feleségét (nőt) látja így bennen, ganem az anyát. "
És miután megszületett a gyerek? Utána minden rendben volt, vagy keresett az anya helyett egy új "nőt"?
Semmi gondunk azóta. Remek a kapcsolatunk, és szex terén is helyre jött minden. Alig vártuk h leteljen a 6 hét.
Nem arról volt szó h nem kívánt, hanem mikor meglátta a pocakomat, egyszerűen nem tudott elvonatkoztatni. Hiszen a baba és én akkor eggyek voltunk.
“Nálunk ez forditva van en nem kivanom a szexet annyira,a ferjem meg szinte mindig,ugyhogy mindig el vagyok kenyeztetve a reszerol szerencsesnek erzem magam mellette”
De jó, hogy ezt megírtad, ezzel rengeteget segítettél a kérdezőnek. Ja, nem is. De legalább kidicsekedted magad, ügyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!