Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de ittas voltam?
Alapesetben én is ugyan azokat a dolgokat tartom megcsalásnak amit a barátom, de részegen csinálunk(ok)olyat amit később megbánhatok. Tulajdonképpen "megcsaltam" a barátomat, de sokat ittunk és nem teljesen voltam józan. Én az elején elmondtam a páromnak,hogy ha nem volt teljesen beszámítható állapotban akkor semmisnek tekintem amit csinált. Voltam ilyen helyzetben és nem zavart, nem kellett "megbocsájtanom" semmit. Ennek ellenére ez most fordítva lett így és én nem merem elmondani a barátomnak,hogy szombaton megcsaltam őt egy ismerősömmel. Nem érzem magam bűnősnek, csak attól tartok,hogy a szívére veszi a dolgot. Ti voltatok hasonló helyzetben?
L/23 F/26 2 éve vagyunk együtt :)
"Tudtok olvasni? NEM feküdt le vele."
Mi tudunk, de Te nem, úgy látszik. Mégis hol írta, hogy nem feküdt le vele? Sehol okoskám. Azt írta, hogy megcsalta.
Kérdező neked meg azt üzenem, hogy legyen gerinced és mond el a barátodnak, ugyanis jobbat érdemel nálad. ha csináltál valamit, vállald a következményét felnőtt módjára. Bár látszik az írásodból, hogy gyerek vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!