Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettem másba és megcsaltam a férjem akkor van még esély hogy helyre hozzuk?
1 hónapig csaltam mert beleszerettem egy másik férfiba de rájöttem hogy ez csak fellángolás volt és szeretném helyre hozni a kapcsolatunk (nem tudja hogy mással is együtt voltam) de nem tudom hogy érdemes egyáltalán.Mert ha 1x megtettem vele kitudja legközelebb nem kerül valaki hozzám még közelebb és újból megteszem vagy el is hagyom emiatt. 8 éve vagyunk házasok de 11 éve élünk együtt és van 2 kislányunk (12 és 5 évesek)
33
Lényeges, hogy szabadon tudj élni.
Ez a kapcsolatra még inkább igaz.
Valami biztosan hiányzik mert máshol kezdted pótolni.
Őszinteségnek egy alapvető dolognak kéne lennie. Ez most egy lehetőség arra, hogy rendbe szedjétek magatokat de ez csak együtt megy. Te vállad magad, ő is aztán eldöntitek akartok e így a másikkal élni.
Párterápia?
Sose mond el neki, mert egy életre tönkreteszed..
Ha másra vágysz mond el neki , de azt hogy máshol kerested azt sose, elhagyod, ha nem.
Neked a másik már semmit nem jelent, de neki egy életre szóló fákdalom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!