Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a lány barátomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a lány barátomba. Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már régóta szerelmes vagyok a lány "barátomba". Elmondtam neki, amire ő csak annyit mondott, hogy majd egyszer lehet köztünk több is, de most nem...

Neki most lett pasija, és hát nemtudom, kezd komolyabbnak tűnni. És nap mint nap látom a lányt is és a pasiját is. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Nagyon szeretem ezt a lányt.

Mit tegyek? Hogyan hódítsam meg? Tudja, hogy szeretem mégsem utasított el, keresi a társaságom, ebből nekem az jön le, hogy van esély. Az meg nem érdekel, hogy pasija van. Az a gyerek egy gyökér... Csak sajna valamit biztos tud, amit én nem. :/

Kérlek segítsetek, az őrület határán vagyok!

2014. febr. 14. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd őket boldogok együtt
2014. febr. 14. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
van pasija de egyszer lehet vmi... Hát ez lol.
2014. febr. 14. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Türelem rózsát terem.

Velem kb. ugyanez megtörtént, csak nem tudta, hogy tetszett/ik nekem. Ha a "gyerek" tényleg gyökér, rövid ideig fog tartani a kapcsolatuk. De ha mégsem, akkor se szólj bele a kapcsolatukba, mert az gerinctelenség.

2014. febr. 14. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Tartalékosnak tart?

Te vagy a cserejátékos?

Most van ló, de ha nem lesz ló, jó lesz a szamár is(?)

...sokra tartod őt, nem úgy gondol rád, mint te rá.

2014. febr. 14. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Te vagy az Laci?
2014. márc. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!