Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem párom . Lassan fél éve vagyunk együtt de megcsaltam a testverevel akivel amugy nagyon jo viszonyban vannak . Mit tegyek?
Pedig, ha igazán szereted, akkor nem történt volna ilyen, még ittasan sem. Ráadásul pont a testvérével. Ráadásul ilyen rövid idő után. Még azt sem lehet mondani, hogy már 20 éve együtt vagytok, ezért vágytál valami újdonságra.
Sajnos mivel nem egy idegen, hanem olyan, akivel folyamatosan kapcsolatban vagytok, ezért bármikor kiderülhet. A testvére elmondhatja neki, ha éppen összevesznek, vagy ha rád megharagszik valamiért.
Hány évesek vagytok? Hány éves a testvér? Illetve milyen régóta vagytopk együtt? Ezek az információk mind hatással vannak a lehetőségekre.
Ha nem vagytok a kamasz kor elején, hanem már jócskán benne, akkor nagyobb a lehetőség, hogy higaddtabban le tudjatok ülni megbeszélni és mérlegelni a dolgokat.
Illetve csak van egy miért. Próbálj vissza gondolni, hogy mi vezérelt abban, hogy jó ötletnek tartsd, hogy csókolózz a testvérével.
Ha képes voltál mással csókolózni, leszopni, stb., NEM szereted a barátodat.
Ennyi.
Hülye éretlen liba vagy, remélem, kiderül, és kidob, aztán talál normális csajt magának.
De azt vágod, ha kiderül, a tesójával is annyi a kapcsolatuknak? Mert én ezek után látni nem akarnám a nővéremet-húgomat.
A kisfiú meg persze, hogy nem állított le, örült neki, hogy foglalkozol vele - bár ha mégjobban foglalkoztál volna, az jobban esett volna neki.
Mindegy, így járt és te is.
Én csak a barátodat sajnálom ebben az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!