Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsaltam a párom a saját testvérével. Együtt szeretnénk lenni, de hogy közöljük ezt vele kevésbé fájdalmasan? Félek hogy kárt tenne magában.
Nem ertem h a sztoriban hogy sikerult eljutni a mindig is utaltam a testverettol odaig, h butorozzatok ossze,amikor meg meg sem mondtad a parodnak h nem szereted es szakitsatok.
Egy meretes szerszam nem indok.
Kulonben is hova ez a sietseg? Nincs hol laknod,amig el nem jut az ismerkedes abba a fazisba, h ertelme is legyen osszekoltozni?
1: Gondolom a végén beletrafáltál, nincs hol laknia, azért költözik egyiktől a másikhoz.
Egyébként meg írja, hogy az utálkozástól a szexig úgy jutott el, hogy hallotta, hogy jó nagy f.asza van, és bele kellett ülnie.
Ez ilyen putri soros valóságshow, mint mindig...
Kérdező: tedd azt, hogy átköltözöl az új kanodhoz, aztán szólsz a pasidnak, de csak telefonon, ha nem akarsz főszereplő lenni a bűnügyi hírekben. Nem magában fog kárt tenni.
Legalább anyós nem változott, azt már ismered.
A Kalányos családban zajlik az élet.
Irány a Mónika show.
Azért jöttél össze vele mert nagy a f@asza? És az egész tényleg olyan mint egy putri valóságshow. Nőként mondom neked, hogy a pasidnak igaza volt, nem csodálom hogy nem tudott rád soha nőként nézni.
Tök mindegy, valószínűleg majd ketten osztoznak rajtad valahogy, néha meg odaadnak valaki másnak pénzért. A női nem szégyene vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!