Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számít, ha kapcsolatod van, és csókolózol a saját nemedből valakivel?
bocsi, elküldte.
szóval: bármit csinálok mással, amit csak és kizárólag a párommal kéne/illene/"szabadna", az megcsalás. az én értékeim szerint.
ugyanúgy megharagudnék, ha a barátom csókolózna, lefeküdne egy pasival, mintha egy csajjal tenné ezt. semmi különbség, hiszen valaki mással csókolózott, feküdt le, és ezt a kapcsolatunk során csak velem teheti meg.
nálunk ez nem számított annak:)
Mielőtt megtörtént a baleset a pasim még viccelődött is rajta h ez nem számít annak, meg nyugodtan bármikor....
Miután bevalottam neki h smároltam egy csajjal kicsit haragudott, de végülis megbocsájtott.
Azóta is együtt vagyunk és nem történt több ilyen eset és én sem érzem ˝szükségesnek˝ h a barátom mellett csajokkal is kavarjak. A mi kapcsolatunkat csak megerősítette a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!