Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalásnak számít, ha kapcsolatod van, és csókolózol a saját nemedből valakivel?

Figyelt kérdés
Hetero a kapcsolat, csak a buli hevében/heccből...

2013. júl. 17. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélés kérdése. Én kétszer smároltam eddig lánnyal, az egyik barátom haragudott érte és szerinte megcsalás, a másikat nem zavarta, bár nem igazán értette, hogy minek.
2013. júl. 17. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
ez haláli ott egy buli ott vagy te mint lány meg a fiúkád valami van fiúkád nyom egy csókot egy random csávesszal és akkor te hááááh fújtatsz és ennek most vége mint a filmekben? te jó ég szerintem meg a fiúknak még be is jön ha a bnőjük vmi szép kislánnyal lenyom egy kis nyelvtant
2013. júl. 17. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

hát ez az. sokaknak tetszik...egyikükben sem merül fel hogy a csaj esetleg az élmény hatására jobban szeretne majd inkább nőkkel lenni? vagy eleinte ez is szexi? néha morfondírozom... ne pontozzatok le kérlek, de olyan érdekes hogy két nő elfogadott...de két pasi nem!

Rohadtul megharagudnék egy ilyenért, de nem venném megcsalásnak... de az biztos hogy éreztetném vele hogy kocsog húzás volt!

2013. júl. 18. 02:30
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
nekem nagyon is megcsalás lenne, és porig alázna férfiasságomban
2013. júl. 18. 09:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lány lánnyal van a pasi mellett az nem igazán megcsalás, mivel nem történik sex!Szerintem az összvisz elöjáték... Nincs neki szerszáma, a vibri meg nem ugyanaz!!!(travik kizárva) De ha a pasi van pasival a bnöje mellett az gáz, és már inkább az....!!!
2013. júl. 19. 03:36
 16/18 anonim ***** válasza:
ilyen alapon csak a buli hevében/heccből smárolhatnék ellenkező neművel is... az sem lenne akkor megcsalás, mert nem történt szex???
2013. júl. 19. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Hmmm, ellenkező neművel más a téma... De nő, meg nő, hacsak nem leszbi a csaj, mert akkor minek tényleg a pasi.
2013. júl. 19. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os, igazad van.de én ennek ellenére tuti hogy veszekednék vele, de nem szakítanék.
2013. júl. 20. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!