Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít vagy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít vagy ezt mire véljem?! (Több lent).

Figyelt kérdés
4hónapja együtt vagyok a barátommal. Valamelyik nap eszembe jutott hogy nekem megadta a facebook jelszóját , mert hogy elméletileg nincs semmi titkolni valója. Én ezt nem is használtam ki, még a jó elején adta meg , és 2 nappal ezelőtt néztem meg hogy mi van :/ Egyszer csak észrevettem hogy egy másik lánnyal írogat elég érdekes dolgokat idézek: "Nekem te vagy az igazi :$" " Jó lenne újra együtt" stb. szóval ilyesmik voltak. Hát ugye bár én írtam is neki h engem felejtsen el. Mikor következő nap elolvasta vagy 65× hívott és millió sms.t küldött. Amikor találkoztunk egymáshoz se szóltunk , de utána leültünk egy parkban és hát igen elkezdődött a veszekedés én emelt hanggal beszéltem vele de ki az aki ilyenkor nem?! Utána besokalltam és felkeltem és mondtam neki hogy " Vége" erre ő utánam jött és szorosan átölelt és elkezdett sírni hogy nem akar elveszíteni , esküszöm nem értem ezt az egészet :/ Valaki segítsen ! Mire véljem ezt ? (Előtte 10 napig egy pszichiátrián voltam öngyilkosság miatt.. persze erre azt mondta h teljesen össze volt zavarodva és nem bízott magában és valakinek megkellet nyílnia ez volt az a bizonyos ok).
2013. júl. 15. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynám. Ha melletted más lányokra is hajt mit ér az egész? Össze volt zavarodva és kellett valaki akinek megnyílhat? Hát ilyesmit akkor sem ír az ember más lányoknak ha van barátnője., ez nem mentség!
2013. júl. 15. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogy megcsalás-e, arról lehetne vitatkozni, de mindenesetre aki másnak csapja a szelet, miközben barátnője van, az nem a hűség mintaképe.

Főleg hogy ha jól értem, te a kórházban voltál, ő meg közben csajozott? HA nem vagy ott kis ideig, egyből más után néz?

2013. júl. 15. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
megadja a FB jelszót és utána FB-n kikezd valakivel? Ez a gyerek le akart bukni előtted.
2013. júl. 15. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az hogy megcsalas-e tenyleg vitathato, de ilyesmit nem irsz ugy, hogy baratnod van, akit allitolag meg szeretsz is. Szerintem hagyd ott, nem ugy nez ki, mint akinek tenyleg komoly szandekai lennenek vagy egyaltalan komolyan venne.
2013. júl. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!