Esküvő után még együtt lakni az egyik fél testvérével, mennyire furcsa?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3-an lakunk (én, a párom és a testvérem) egy 3 szobás albérletben. Anyagi megfontolásból jobban jövünk ki, többet tudunk félrerakni a saját lakásra. Kb. 1-2 évig még ez a felállás lenne, de mi az idő alatt már össze szeretnénk házasodni a kedvessel, sőt gyereket is szeretnénk vállalni... Külső szemlélőként mennyire hatna ez a furán? Nekem bevallom az lenne, viszont a párom szerint ki lehet "bírni" ezt a pár évet, hogy utána könnyebb legyen.2015. márc. 3. 15:59
1/12 anonim válasza:
Nekem furcsa, de ha nektek így jó, akkor szerintem nincs ebből gond. :)
2/12 anonim válasza:
Nekem furcsa. De nekem az is furcsa, hogy ha pár együtt lakik valamelyikük szüleivel.
DE! Egy nagyon jó barátnőmék is hárman laktak, ő a vőlegénye majd férje és egy srác, aki még rokon sem volt. Ők is anyagi megfontolásból választották ezt. Ők nagyon jól megvoltak, igaz gyerekük nem született még. Már külön tudtak költözni.
3/12 anonim válasza:
1-2 évig még ki lehet bírni, az hogy házasok vagytok szerintem mindegy, de én gyereket nem vállalnék így.
4/12 anonim válasza:
Nekem furcsa, de ha a párodnak és neked nem az, akkor nincs gond. A tesód majd úgyis elköltözik, ha nem bírja a gyereksírást, vagy pedig imádni fogja, és sokat be fog segíteni, szerintem mindkét esetből ki lehet jönni jól:)
5/12 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa: laktunk így a sógorommal és alig vártuk, hogy végre külön lakásba költözhessünk. Igazából az elejétől fogva nézelődtünk, és most egy olyan lakásban lakunk, ami pont ugyanannyiba kerül, mint tavaly a közös.
Szerintem megéri inkább nézelődni, hátha találtok valamit, mint "bírni".
6/12 anonim válasza:
Aha, a tesó élvezni fogja az éjjelente síró gyereket...
7/12 anonim válasza:
Nem értem, miért jobb így anyagilag. Kettőtöknek elég lenne egy 1 szobás albérlet, sokkal kisebb rezsivel, meg albérleti díjjal. Miért jöttök így ki jobban?
8/12 anonim válasza:
Bele kell kalkulálni hogy a tesó is szeretne házasodni és akkor már minimum négyen lesztek. Aztán nektek is, nekik is jönni fog a baba..... ezt nektek kell érezni hogy hogy fog működni.
9/12 A kérdező kommentje:
A "főbérlők" a szüleink, akiknek lényegesen kevesebbet kell fizetni, csak a rezsit, a számlákat kell fizetnünk. Befektetési célból vásárolták anno a lakást.
2015. márc. 3. 17:07
10/12 anonim válasza:
Ha EDDIG nem zavart, akkor az esküvö után miért lesz más a helyzet? Ugyanúgy hárman éltek a lakásban, mint eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!