Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbecsülésem?
30-as nő vagyok, több mint 7 éve párkapcsolatban.
A párom nagy titokban (semmit nem vettem észre!!!) lelki síkon összegabalyodott 8 hónapon át egy külföldön tanuló magyar nővel, és tán kicsit bele is szeretett. Emiatt érthetően nem volt köztük szex, mert több száz kilóméterre voltak egymástól.
Megbocsátottam neki, bár sokkolt az egész.
Viszont észrevettem, hogy a barátnőim azóta elmaradoznak mellőlem.
Megbeszéltem ezt a dolgot velük bizalmasan, kisírtasm, panaszkodtam magam.
Mind a hárman azt mondták, hogy ők a helyemben kiadták volna a párom útját.
Két barátnőm az elmúlt 3 hétben nem keres, ha én keresem őket mindig éppen nem érnek rá, a 3. meg egyenesen megmondta, hogy csalódott bennem.
Ők ezt úgy veszik le, hogy annyira be vagyok sózva, hogy végre férjhez menjek meg a leendő gyerekemnek apja legyen, hogy elnézek mindent és nincs bennem önérzet.
Hát csalódtam bennük, az igazi barát szerintem nem ilyen.
De ők valószínűsítem ebből azt szűrték le, hogy emberileg még sincs bennünk annyi közös és már nem működik a barátság.
Olyan mintha kicsit le is néznének, hogy bennemaradtam a kapcsolatomban.
Neked kell tudnod mi lesz tovább.
Az mondjuk tényleg kérdőjeles, ha veled boldog lenne a pasid, miért szorult volna ilyen kisded játékokra? Nem lehet, hogy az egójának kellett ez, hogy más nőtől is kapjon pozitív jelzéseket? Valamiért előnye származott ebből a több hónapos játékból.
Ha nem vettél semmit észre rajta, az még durvább, mert azt jelenti, jól meg tudja játszani magát. Tehát bármikor átverhet újra, vagy átverhetett a múltban. Szeme sem rezdül, úgy alakít nagyot.
Én a barátnőidet is értem, szerintem zavarban vamnnak a helyzettől, hogy találkoznak veletek, hogyan viselkedjenek a pároddal.
Lehet, hogy a megvetésük kiülne az arcukra és tűrtöztetniük kéne magukat, nehogy beszóljanak a párodnak.
Erre nem lehet azt mondani, nem az ő életük, ne szóljanak bele, mert láthatod mennyi választ kaptál itt, mindenkit lázba hozott, és mindenkinek meg van a véleménye a fórumozók közül is, és szinte mindenki elítéli a párodat a tettéért.
Azt sem lehetne modani, hogy az igazi barátoknak bóloghatniuk kell és kitartani. Szerintem egy igaz barátot épp az avat igazivá, hogy ha hülyeséget csinálunk ott áll, és szól, hogy ebből baj lesz, és próbál megmenteni.
De téged nem lehet.
Szerintem nem bírsz szembesülni az igazsággal és azért próbálod megmagyarázni a párod bizonyítványát.
De csak egyet mondok: ha szeretne, ha igazán, tényleg nagyon szeretne a párod, akkor majdnem egy évig nem tette voolna ezt meg veled.
Hihetetlen, hogy nem látod, mennyire megalázott és átvert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!