Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok, de önbecsülésem, az nincs?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. 3 éve járok másik suliba,(ált.-ból mentem Gimibe) és lettek új osztálytársaim, köztük Ő is, aki nem csak külsőre hanem belsőre is egyből megtetszett. Humoros, kedves, és nagyon szerelmes vagyok belé, de ezt ő nem tudja. Az első évben egész jól megvoltunk, csomószor elkérte a telefonomat napköziben, beszélgettünk, és sokszor nevettem a viccein. Azonban az utóbbi időben megszűnt a napközi, egyre kevesebbet beszélünk, és más csajok is körbelegyesgetik. Az önbecsülésem pedig nulla, semmi. Magamról csak annyit hogy nagyon zárkózott vagyok, és szerény, és ez az miatt is lehet hogy 5.-ben akiben azt hittem megbízhatok barátnőm, egész évben kihasznált és hazudott nekem, én pedig egész évet "végigsírtam", mire rájöttem hogy milyen ember is ő, és azóta lettek nagyon jó barátaim, akikre mindig számíthatok, kár hogy előbb nem eszméltem fel, és nem hagytam ott. Csak az bánt, hogy ezt az egészet Ő neki végig kellett néznie, és az egészből annyi jött le hogy folyton bőgtem, és a "barátnőm" nyilvánosan megalázott, nem is egyszer... viszont Ő, a volt barátnőmet kifejezetten NEM szereti, mert ő tudja milyen valójában. Már senkiben nem bízok, csak aki megérdemli (az tudja jól hogy bízok benne). Mostanában, vagyis ebben az évben azt vettem észre hogy Ő más csajok társaságában nagyon jól érzi magát,ezért én nem merek kezdeményezni. Vajon ő mit gondolhat rólam? Ez az egész olyan zavaros mint én, de komoly. De miért pont én kellenék neki? Ááááá össze vagyok zavarodva.:( És...néha azt kívánom bárcsak ő kezdeményezne, mert én erre nem vagyok képes.:(2015. júl. 19. 10:00
1/2 anonim válasza:
Először magadat kell megszeretned, tudom, hogy nehéz de ha nrm szereted önmagad akkor hogy várhatod el, hogy szeressenek? Én is ugyanígy voltam. Kihasználtak, megaláztak az osztálytársaim. Utáltam magam. Mindig auon dolgoztam hogy én ne én legyek. De sikerült túl lépnem és az életem sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok és ezt mások is észre veszik és nyitnak felém. Senki sem szeret egy szomorú depressziós ember közelében lenni. Én szívesen segítek, ha gondolod írj privátban:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 20. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!