Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem az önbecsülésem! Nincs büszkeségem már! Mit tegyek? (Többi lenn)
ha láttátok az Ördög prada-t visrel című filmet, akkor egy olyan férfit képzeljetek el, mint Miranda.
Ugyan az.
Függsz tőle. Így következésképp hiába állsz a sarkadra mindig fájni fog hogy lázadsz ellene, mert ő hisztizni fog, hogy mit képzelsz.
Elébb fel kéne függeszteni a függőséget aztán lépni valamit.
Különben nem megy.
"és nem azt a választ, hogy lépj ki ebből és hagyd a pics.-be" pedig ez az egyetlen megoldás, nincs több. és ezt tapasztalatból mondom (bár szerencsére nem saját, de nagyon közeli hozzátartozómmal történt ilyen9.
az ilyen ember egy gonosz parazita. olyan, mint egy rákos sejt. nem lesz jobb, ha nem vágod ki, csak még jobban elburjánzik.
Meg tudnád fogalmazni, mit jelent számodra a szeretet?
Szerinted a párod szeret téged?
Szerintem ez pont egy olyan helyzet, amiben eredményesen kérhetnéd egy szakember segítségét (pszichológus).
A tévhitek ellenére pszichológus nem a beteg embereknek kell, hanem akik egészségesek, de valamilyen komoly problémával küzdenek. Egy függés is ilyen lehet. Persze a harcod Neked kell megharcolnod, de nagyon sokat segíthet. És Te szerencsés vagy, mert felismerted, hogy baj van, ez így nem mehet tovább. Értelmesen gondolkodni tudsz magadról. Hidd el, egy függésmentes, kiegyensúlyozottabb élet minden küzdelmet, időt, anyagi ráfordítást megér!
Csak ugy tudsz jogokat visszaszerezni, ha megmutataod/beblöffölöd, hogy képes vagy nelkule is elni.
Egyszeruen jatsssszzzzzzzzzzzzddddddddd a jatekot!!!!
igazából a kérdésem talán értelmetlen, mert tudom hpoy ő nem igazán szeret engem. És ezt így kimondva, a helyes út az lenne, hogy mást keresek, vagy csak egyszerűen megpróbálok nélküle élni! Nade itt van a probléma. Hogy nem tudok! Képtlen vagyok elszakadni. Sőt tulajdonképpen minden amit teszek, gondolok, közvetve, köz közvetlen azért van, hogy ne kerüljünk összetűzésbe.Ne veeszekedjen üvöltözzön velem.
Egyébként azt is tudom hoyg ő egy beteg elme.. és sajnálom is kicsit. Ez is benne van abban hogynem tudok kilépni ebből a történetből.
Pff.
Nem szeretném ezt semmilyen formában sem.
örülnék ha vele lehetnék egész életemben, csak azt szeretném hogy változzon a helyzet, és a hozzám való hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!