Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbecsülésem?
30-as nő vagyok, több mint 7 éve párkapcsolatban.
A párom nagy titokban (semmit nem vettem észre!!!) lelki síkon összegabalyodott 8 hónapon át egy külföldön tanuló magyar nővel, és tán kicsit bele is szeretett. Emiatt érthetően nem volt köztük szex, mert több száz kilóméterre voltak egymástól.
Megbocsátottam neki, bár sokkolt az egész.
Viszont észrevettem, hogy a barátnőim azóta elmaradoznak mellőlem.
Megbeszéltem ezt a dolgot velük bizalmasan, kisírtasm, panaszkodtam magam.
Mind a hárman azt mondták, hogy ők a helyemben kiadták volna a párom útját.
Két barátnőm az elmúlt 3 hétben nem keres, ha én keresem őket mindig éppen nem érnek rá, a 3. meg egyenesen megmondta, hogy csalódott bennem.
Ők ezt úgy veszik le, hogy annyira be vagyok sózva, hogy végre férjhez menjek meg a leendő gyerekemnek apja legyen, hogy elnézek mindent és nincs bennem önérzet.
Hát csalódtam bennük, az igazi barát szerintem nem ilyen.
De ők valószínűsítem ebből azt szűrték le, hogy emberileg még sincs bennünk annyi közös és már nem működik a barátság.
Olyan mintha kicsit le is néznének, hogy bennemaradtam a kapcsolatomban.
#Szerintem nem éri meg egyszerűen belemenni egy ilyen kapcsolatba, nekem 2 évem ment rá, megnyomoritott lelkileg és nulla önbecsülésem maradt.
Igen, a bnőim is azt mondják, amit te, hogy nem tisztel és fújnak a barátomra. Most azon is elgondolkoztam, lehet, hogy igazából a páromat akarják elkerülni és nem is annyira engem.
Tégedet is érzelmileg csalt meg a párod vagy volt sex is? Hogy derült ki, megkérdezhetem? De akkor ha jól értem te is először megbocsátottál neki.
Az exével csalt meg mind fizikálisan, mint lelkileg. Utána 2 évig próbáltam túllenni rajta, ugyanúgy az exe kellett neki mégis (először szabadkozott, hogy én kellek neki).
Én már nem vittem a barátaim közé őt, csak baj lett volna belőle. Tudom, hogy fújtak rá az enyéim is, de eltávolodni tőlem nem távolodtak el attól. Velem szívesen elmentek ide-oda.
30N
Azért valahol te is érzed, hogy ez nem normális, épp ezért őrlődsz még mindig ezen!
Csak azt nem értem, hogy minek kérdezel, ha egyik válasz sem tetszik...
Belegondoltál már abba, hogy olyat is találhat, aki közelebb van és simán összejöhetnek? Ha 8 hónapig nem vettél észre semmit, akkor lehet hogy az sem tűnne fel, hogy lefeküdt mással is.
Nincsen önbecsülés benned egy kicsi sem.
Az ilyen típusú nőket nézik hülyének az ellenkező nem tagjai.
Kihasználható, átverhető vagy.Ez a férfiaknak tulajdonképpen egy főnyeremény, hiszen azt csinálhatnak más nőkkel melletted, amit csak akarnak.A párod is így gondolja, csak éppen nem köti az orrodra.Téged nem szeret és nem is tisztel, addig viszont nagyon jó leszel, amíg nem talál jobbat.Ez lehet eltart még jó ideig, de te ott leszel neki addig is tartalék játékosnak.A barátnőid is valószínűleg így gondolják.Egy Ennyire megalázkodó embert nem igazán lehet tisztelni kérdező.Ezért távolodnak tőled, mert látják a viselkedésed jövőbeli következményeit.Egy normális önbecsüléssel rendelkező embernek érthetetlen ez a viselkedés.Gyávának tartanak és életképtelennek, aki nem tud és nem is akar önálló lenni, csak függeni egy másik embertől.Ebben nem tudom mi a jó, és ők sem.
Mikor lebukott, akkor mèg mindig tartott a dolog, ès emiatt szakadt meg köztük?
Szerintem itt most nem is azon kène lovagolni, hogy ez most megcsalás vagy sem. Hanem abba gondolj bele, ha ilyet tett, az már egyèrtelmű jele annak, hogy kifelè kacsintgat a kapcsolatból. Mert ha annyira szeretne, ès melletted akarna elköteleződni, nem tett volna ilyet. Ès most is lehet, hogy csak a távolság miatt nem mèlyült el a dolog. Ès ez most megnyugtat? Szerinted ennyi elèg? Ès mi van ha következő csaj közelebb lesz?
Elhiszem hogy nehèz hirtelen èveket lehúzni a retyón, ès terveid voltak vele, de hidd el, ez a kapcsolat már nem áll olyan szilárd lábakon, hogy családot tervezzük vele. Èn legalábbis már nem mernèk belevágni vele semmibe.
Megnyugtatlak kérdező, lesz ott még több szerelem is!
És nem mindegyik lesz távol!
Ezen én már túl vagyok, állandóan álmodozik, ha a harmadik fél tud majd rólad még te leszel kibeszélve.
Bírom az ilyen lelki társakat!!
Ha jót akarsz magadnak most ott hagyod a francba, és irkalhon a szerelmének!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!