Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nincs önbecsülésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbecsülésem?

Figyelt kérdés

30-as nő vagyok, több mint 7 éve párkapcsolatban.

A párom nagy titokban (semmit nem vettem észre!!!) lelki síkon összegabalyodott 8 hónapon át egy külföldön tanuló magyar nővel, és tán kicsit bele is szeretett. Emiatt érthetően nem volt köztük szex, mert több száz kilóméterre voltak egymástól.

Megbocsátottam neki, bár sokkolt az egész.

Viszont észrevettem, hogy a barátnőim azóta elmaradoznak mellőlem.

Megbeszéltem ezt a dolgot velük bizalmasan, kisírtasm, panaszkodtam magam.

Mind a hárman azt mondták, hogy ők a helyemben kiadták volna a párom útját.

Két barátnőm az elmúlt 3 hétben nem keres, ha én keresem őket mindig éppen nem érnek rá, a 3. meg egyenesen megmondta, hogy csalódott bennem.

Ők ezt úgy veszik le, hogy annyira be vagyok sózva, hogy végre férjhez menjek meg a leendő gyerekemnek apja legyen, hogy elnézek mindent és nincs bennem önérzet.

Hát csalódtam bennük, az igazi barát szerintem nem ilyen.

De ők valószínűsítem ebből azt szűrték le, hogy emberileg még sincs bennünk annyi közös és már nem működik a barátság.

Olyan mintha kicsit le is néznének, hogy bennemaradtam a kapcsolatomban.

#baráotok
2018. dec. 3. 14:41
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

# 8

Neem mondta el sajnos, pedig az piros pont lett volna hanem lebukott, olvastam miket írkáltak egymásnak.

2018. dec. 3. 15:03
 12/44 A kérdező kommentje:

# 8 hónapos (vagy ki tudja milyen hosszú) viszonya volt a párodnak.

Mióta viszony a levelezés? Soha nem találkozott ezzel a nővel, mert hiszen külföldön van.

Ez nem viszony, hanem levelezés!

2018. dec. 3. 15:05
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Most megtudtad, milyen emberekkel vagy körülvéve. Rosszul választottal párt és barátokat is.
2018. dec. 3. 15:09
 14/44 anonim ***** válasza:
22%

Vagyis a barátnőid lelkileg nyomást tartanak rajtad, hogy vagy ők, vagy a párod?

Hát a barátnőid nagyobb szenny alakok szerintem, mint amit a párod tett, a párod titokban csinálta, előfordul ilyen,, valószínű a hiúságát legyezgette, hogy másik nővel is kavarhat.

És lehet, ha közel lett volna, nem lett volna lelkiismerete megcsalni téged, mivel szeret.

Tudod, más egy futó kaland egy férfinek, és más az, ha szeret valakit.

Veled van, ez a fontos, "barátnőidnek" meg ezután ne mondj semmit a magánéletedről.

Pláne olyannak, aki egyedül van, amúgy is utálja a férfiakat, stb.

2018. dec. 3. 15:12
 15/44 A kérdező kommentje:

Neem, egyáltalán nem kérték, hogy válasszak köztük és a párom mözött, hanem sajnáltak az elején, és mondták, hogy ez nem okés. Utána mikor látták, hogy maradok ebbe, akkor kezdtek eltávolódni felőlem.

Az egyik felajánlotta, hogy költözzek hozzá, amíg újra tudom kezdeni az életem.

Amúgy mind a 3-nak van kapcsolata, egyikük házas is már, és gyerekeik is vannak.

2018. dec. 3. 15:16
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
most igazából tök mindegy. a kérdésre a válasz az, hogy valószínűleg nincs sok önbecsülésed.
2018. dec. 3. 15:20
 17/44 anonim ***** válasza:
87%

Az elozo ket kerdesednel (tudom, tudom, nen te voltal, csak pontosan ugyanaz a szituacio volt leirva ugyanilyen tagolasban es adatokkal, teljesen veletlen) is leirtuk neked boven, hogy hülye vagy amiert vele maradsz. De hat na labtorlok is kellenek. Csak aztan majd ne panaszkodj a kovetkezo megalaztatasnal, mert azok az evek amiket te nem akarsz eldobni, a parodnak par üzenetet meg egy kis levelezest ertek, semmi többet. Nem tisztel teged (tudom, most meg mezeshetek vannak a lebukas utan, aztan kell valamivel hulyiteni teged), megalazott es csak azert nem ment tovabb mert epp nem volt keznel a szeretoje.

Es a vege tudod mi lesz? Elpazarolsz meg 4-5 evet ra, esetleg lesz 1-2 gyerek is, aztan a kovetkezo szeretonel mar te se fogod birni, es ott fogsz allni, es keresni a barati tamaszokat, amik nem lesznek mar. Mar igy is elpazaroltad ra feleslegesen az egesz fiatalkorodat.

2018. dec. 3. 15:25
 18/44 A kérdező kommentje:
Szóval ugyanazt mondjátok mint a barátnőim.
2018. dec. 3. 15:33
 19/44 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem ez nem a klasszik megcsalás.

Tényleg levelezni az ellenkezű nemű valakivel mióta bűn, többiek?

Ennyi év mehetne a levesbe, a megbocsátás valódi erény. Ne érdekeljen ki mit mond.

2018. dec. 3. 15:39
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Na de mit írtak egymásnak?

Mert levelezgetni tényleg nem megcsalás, de ha konkrétan szerelmes üzeneteket váltottak, az azért elég necces.

2018. dec. 3. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!