Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családot alapítani ezután?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot alapítani ezután?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.

Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.

Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.

Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?

Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.

A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.

De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.

Mit gondoltok?

2018. nov. 5. 15:30
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon irigy vagyok! Úgy szeretnék egy csalfa férjet és egy elcseszett életet! Ja, nem. Nálunk (tudtommal) senki nem ment félre, én épp azon dolgozom hogy jobbá tegyem az életem/ünk, nem szeretnék instabil kapcsolatba szülni, majd látni ahogy a gyerekem szenved (mert tudni, érezni fogja hogy baj van, még ha nem is beszéltek előtte róla, látja majd hogy anya ideges és sokat sír, apa pedig egyre kevesebbet van itthon).
2018. nov. 6. 12:31
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenki irigy rád, és a kapcsolatodra.

Mivel a normális hozzászólásokat sem fogtad fel, és csak megerősítés kellett magadnak, ezért sok boldogságot kívánok mindenki nevében nektek.

Legyen jó és szép életetek a jövendőbeli gyereketekkel együtt.

Szép napot,

Szia!

2018. nov. 6. 13:50
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Nincs miért irigykedni kérdező, egyszerűen nem lehet a helyzetedet irigyelni.Te eldöntötted, amit el akartál, ehhez nem kellett volna kérdést kiírnod.Naccerűnek, tökéletesnek tartod a férjedet, ebben majd idővel megingat a többi nőzése, mert lesz.

Más nők és az érintett hölgyemény meg annyival "különb" nálad, hogy más a teste, arca, személyisége, tehát nem te vagy.És a férjed ezt kereste(keresi).Téged besorolt fix puncinak, a többivel meg majd alkalomadtán elszórakozgat a hátad mögött.Aztán lehet majd olyan is közöttük, akiért borítani fogja a "tökéletes családi idilt".Ne mond, hogy nem kaptál figyelmeztetést, mert kaptál.Ebben viszont semmilyen irigység nincs.De aki nem akar látni és gondolkozni, az nem is fog.Te nem akarsz, és ezért nagy eséllyel pofára esel a jövőben, de ez már a te problémád lesz.Megelőzhető lett volna némi ésszel, de ami nincs, az nincs.Gondolj erre, ha bekövetkezik.Addig is sok boldogságot.

2018. nov. 6. 14:26
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Elkepzelem, amint lebukas utan a pasid oszinten elmondja neked,hogy az a no vegtelenul kedves, muvelt, a vilag dolgaiban tajekozott,melegszivu teremtes, aki raadasul egy szexbomba es not meg ennyire nem kivant meg, mint ezt a not,dehat,tudjuk,a tavolsag...Ja, nem! Helyette eloadja a nekem semmit sem jelentett...cimu jelenetet,te meg elhiszed neki.Roviden osszefoglalva-hatha nem ertetted meg az ironiat-egy lebukott faszi azt is letagadja, hogy anya szulte.Egy szavat sem kellene elhinni.
2018. nov. 6. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!