Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családot alapítani ezután?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot alapítani ezután?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.

Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.

Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.

Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?

Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.

A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.

De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.

Mit gondoltok?

2018. nov. 5. 15:30
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
98%
A gyerek valóban nem fog helyretenni semmit. Egy kapcsolatban a gyerekvállalás rendszerint egy újabb kihívás. Most szépen a szőnyeg alá söpörtétek a problémát, ha ott lesz a gyerek, megint elő fog jönni. Inkább azzal foglalkozzatok, miért is fordult a férjed más felé? Mi az, amire igénye van, de nem kap meg tőled?
2018. nov. 5. 16:08
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség és gyerek inkább csak előhozza a problémákat.

Hormontúltengéses kismama, szülésutáni depresszió, kialvatlanság, szokatlan új helyzet....

2018. nov. 5. 16:16
 13/54 anonim ***** válasza:
8%

"Mi az, amire igénye van, de nem kap meg tőled?"

Érdekes. Fordított helyzetben egy utolsó ribi, de hogy a nő, igy most is ő a hibás. Na nem!

2018. nov. 5. 16:17
 14/54 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj, de én nem szoktam senkit utolsó ribizni. Sőt, általában inkább tárgyilagos az ilyen "megcsalós-nemcsalós sztorikban, nem szoktam máglyára küldeni senkit, úgyhogy ez most nagyon mellément.
2018. nov. 5. 16:23
 15/54 anonim ***** válasza:
10%
Azért mégis sikerült őt hibáztatnod és felelőssé tenned, amiért a párja egy ribizli.
2018. nov. 5. 16:29
 16/54 anonim ***** válasza:
61%
Ezt rosszul gondolod. Ugyanannyira hibás és felelős a saját kapcsolatáért, mint a másik fél. Ezen kívül én a megoldásról írok, míg te csak fröcsögsz és pontozgatsz.
2018. nov. 5. 16:40
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel feleségként két bajom lenne.

1. Nem rajta múlt, hogy nem volt szex. Ha kicsit közelebb él a nő, akkor lett volna ott minden.

2. Nem véletlenül futott bele, nincs benne semmi véletlen, hogy csak egymásba botlottak és beindult a kémia. Hanem szándékosan keresett valakit, és kialakított egy intim (lelki) kapcsolatot.

Erre én biztos nem vállalnék gyereket, mert ismerem magam annyira, hogy bennem marad a tüske. Akkor, mikor épp formátlanra hízok, mint egy anyahajó, mi fogja mellettem tartani? Mi lesz, ha kevesebb idő és figyelem jut rá, hisz ott egy baba?

De ez én vagyok. Ettől te még vállalhatsz vele ötöt is.

2018. nov. 5. 16:41
 18/54 A kérdező kommentje:

Szerintem, ha nagyon akart volna, találkozhattak volna, anyagilag megengedhette volna magának a párom, hogy odautazzon, teljes titokban, és mondjuk üzleti továbbképzésre fogja.

De nem akart semmi komolyabbat a nőtől, emiatt sem érzem megcsalásnak.

Ha nagyon szerelmes lett volna, talákoznak, szexelnek stb.

De ő hű maradt hozzám végül is.

Akik meg az érzelmi megcsalást mondjátok.

Tegyétek szívetekre a kezeteket, és mondjátok már meg, ha a párotok szexelne másik nővel az kevésbé fájna nektek, mintha csak neten át beszélgetnek?

Mert én inkább utóbbira szavazok, már bocs.

2018. nov. 5. 16:49
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

igen, nekem jobban fájna, ha egy másik nőnek bókolna, egy másik nővel osztaná meg a gondolatait, álmait, vágyait,

mintha pl egy részeges estén megkettyintene valakit a kocsi hátsóülésén.

de úgy érzem te tipikusan a struccpolitikát folytató nők táborát gyarapítod. ez az "abban bízom a gyerek helyre tesz mindent" ez annyira de annyira hibás, szörnyű és felelőtlen gondolat... és nem értem én sem hogy csomó nő miért gondolkodik így.

már azelőtt, hogy egyáltalán valamilyen komoly megpróbáltatásnak ki lett volna téve a kapcsolatotok, elárult téged, hazudott neked. ebbe milyen logika alapján jön az, hogy ha majd még rá is teszel erre egy pelenkással járó problémacsomagot, attól minden megjavul? e=m*cénégyzet mínusz koszinusz alfa gyökalatt 687????:DD nem értem

2018. nov. 5. 16:54
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pedig érzelmi megcsalás miatt váltam el, mert az egy idő után már szexuális elhidegülés is követte, hiába nem csalt meg fizikailag. De ez csak én vagyok. Azt viszont nem értem, miért írtad ki a kérdést. Volt egy kalandja ami téged láthatóan nem zavar, de kérdést írsz ki róla. Miért?
2018. nov. 5. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!