Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családot alapítani ezután?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot alapítani ezután?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.

Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.

Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.

Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?

Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.

A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.

De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.

Mit gondoltok?

2018. nov. 5. 15:30
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
*ne nyávogj
2018. nov. 6. 04:40
 42/54 anonim ***** válasza:
66%

És ha majd az lesz a friss hír pár év múlva, hogy Lilu válik és a vagyonon marakodnak?

Ennyi ésszel szüjjé' csak már ha lehet holnap! Agyatlan liba.

2018. nov. 6. 06:37
 43/54 anonim ***** válasza:
65%
Édesistenem 😭😭😭
2018. nov. 6. 08:29
 44/54 A kérdező kommentje:

Az édesistenem az, hogy ti mind engem szapultok, azt a vadidegen nőt meg feldicséritek, hogy a párom lelke őrá vágyik és különb az a nő, mint én.

Mégis mitől lenne olyan nagy szám??!!

Ha az lett volna, a férjem vele lenne, de még csak meghúzni sem akarta. Semmi áldozatot nem hozott érte, se tali, se ajándék se semmi.

2018. nov. 6. 08:33
 45/54 anonim ***** válasza:
64%

Hogy mitől olyan nagy szám az a nő, inkább a férjedtől kéne megkérdezned. Majd ő megmondja. Vagy nem. De tudni akkor is tudja. ...de az értelmi színvonaladat tekintve őszintén szólva nem is csodálkozom!...

...na asszem, most már én is lépek innen, nem etetem tovább a trollt, semmi értelme!

2018. nov. 6. 08:48
 46/54 A kérdező kommentje:

A troll az, aki kamuzik, nálunk viszont ez a helyzet fennáll, tedd már meg, hogy nem trollozol le, mert rohadtul sértő.

És a párom azt mondta, az a nő semmi nem volt neki.

Semmi nagy szám, semmi, amiért borítana mindent.

Szerintem ti simán rosszindulatúak és irigyek vagytok, hogy vannak olyan emberek, akiknek a kapcsolatuk kibír egy megingást is, és együtt tervezik a jövőt.

2018. nov. 6. 08:56
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mind irigyek vagyunk. Rád is. Meg a Lilura.

Ne legyél már ennyire ostoba, könyörgöm.

2018. nov. 6. 10:08
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

# 46

Ha tényleg biztos lennél benne, hogy a kapcsolatotok kibír egy megingást és érdemes közös jövőt terveznekek, akkor szerinted kiírtad volna ezt a kérdést, ahol idegenektől kérsz tanácsot ezzel a megfogalmazással:

"Családot alapítani ezután?"

2018. nov. 6. 10:16
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a Lilu is megcsinálta. Ne irigykeggyé' itt már megint.
2018. nov. 6. 10:30
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó lesz rendõrkopót játszanod évekig.

Ha most mikor ketten vagytok s volt idõd vele foglalkozni ez se volt neki elég akkor majd gyerek mellett mikor alig tudsz vele lenni mert gyerek,alig alvás,fogyókúra,szoptatás, nonstop otthon s nem kiskosztümben...

Elmomdom nem õ lesz hûséges csak te leszel lefoglalva ahhoz, hogy észrevedd.

2018. nov. 6. 11:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!