Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családot alapítani ezután?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot alapítani ezután?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.

Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.

Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.

Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?

Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.

A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.

De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.

Mit gondoltok?

2018. nov. 5. 15:30
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Azért mert gondolok a jövőre, és összeraktam magamban, mi van, ha legközelbb lesz fizikai is.

Ez nem jelenti azt, hogy nem bízok a boldog életbe, de azért óvatos vagyok.

Most szerencsém volt, hogy az a qurva több száz km-re volt a páromtól.

2018. nov. 5. 17:02
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Minek tetted fel a kérdést? Te semmit nem akarsz tudni, átgondolni, csak a megerősítésre vártál, hogy "igazad van, tényleg nem csalt meg a férjed, most már minden rendben lesz jöhet a kis szerelemgyümölcs!", és most nem tudod hová kapj, hogy nem kaptad meg, csak próbálod elbagatelizálni a dolgokat, mert tudod, hogyha belegondolnál, akkor nagyon fájna. Könnyebb a fejedet a homokba dugni, és mantrázni, hogy "de amúgy nem csalt meg, nem volt semmi" (ha így gondolod, akkor ismét kérdezem: minek a kérdés? Miért ingatott meg ez a szerinted semmi ennyire?), és úgy tenni mintha előre haladna a kapcsolat, holott te is tudod, hogy te megragadtál abban az időszakban, amikor megcsalt a férjed. Elárulom, a gyerek mellett is pontosan ugyanezt fogod érezni. Csak még jobban meg lesznek kötve a kezeid, és még nehezebb kilépni a rossz helyzetből, és még jobban őrlődni fogsz a mostaninál.
2018. nov. 5. 17:03
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert gondolok a jövőre, és összeraktam magamban, mi van, ha legközelbb lesz fizikai is." - erre választ adtunk neked, hogy mit várhatsz egy férjed jellegű pasitól a jövőre nézve, de figyelmen kívül hagytad őket és védeni kezdted a férjedet. Qrva így, qrva úgy... de nem egyedül beszélgetett az a "qrva". Nem egyedül alakított ki magával érzelmi kapcsolatot, hanem a férjeddel. Es ahogy a szavaidból kiveszem a leírás alapján, a férjed lebukott... ezzel most lebukott, és épp nem volt elég idő megoldani a talit. Majd a következővel.

De én is kiszálltam, semmi értelme válaszolgatni, mert te már eldöntötted hogy mit teszel.

2018. nov. 5. 17:08
 24/54 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a nő qrva, hanem te vagy egy ostoba pcsa. Agy nélkül létezel.
2018. nov. 5. 17:08
 25/54 anonim ***** válasza:
88%

Mar most latom h par ev mulva kiirod a kerdest

Megcsalt a parod es van egy xy eves gyereketek mit tegyel?

En is elhagynam

Csak azon a fránya kilometereken mult h nem rakta be masik nonek konyorgom!!!

Siman szemrebbenes nelkul lefekudt volna vele ha mondjuk a no azt mondja leutazik h talalkozzanak

Neki egyszeruen nem vagy eleg,

igy h eleg idotok lenne egymasra

Es ha jon a gyerek orultok ha levegot kaptok nem higy egymasssal foglalkozzatok

Bar te tudod,ha ugyis megcsal a jovoben arra is kitalalaz egy kifogast csak magadat nyugtasd

Mi barmit irunk ugyis szembe szalsz velunk

Csinalj amit akarsz a te eleted

2018. nov. 5. 17:30
 26/54 A kérdező kommentje:

"Neki egyszeruen nem vagy eleg"

hát, kösz a leminősítést.

mert azt gondolod, hogy a másik nő elég volt neki, hogy ő különb nálam?

mégis velem van a férjem, hozzám jön haza.

2018. nov. 5. 17:45
 27/54 anonim ***** válasza:
80%

Akkor sok boldogságot kivánok neked(vele)😂😃

Majd nagyot koppansz😃de a te dolgod🤟

2018. nov. 5. 17:48
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Soha többé nem fogsz tudni teljesen megbízni benne.

Mindig ott fog motoszkálni benned a kérdés...vajon igazat mond, vagy most is hazudik, hiába lesz gyerek ezek megmaradnak az emberben.

2018. nov. 5. 18:27
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Most szerencsed volt, mert a ferjed platoi szerelme tavol volt.De mit teszel, ha egy uj "lelki tars" koltozik a szomszedba? Akkor mar nem biztos, hogy hozzad megy haza a ferjed.Meg akkor sem,ha szulsz neki gyorsan par gyereket.
2018. nov. 5. 18:38
 30/54 anonim ***** válasza:
85%
🤔 ...galambbal sakkozni...
2018. nov. 5. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!