Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családot alapítani ezután?
Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.
Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.
Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.
Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?
Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.
A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.
De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.
Mit gondoltok?
Azért mert gondolok a jövőre, és összeraktam magamban, mi van, ha legközelbb lesz fizikai is.
Ez nem jelenti azt, hogy nem bízok a boldog életbe, de azért óvatos vagyok.
Most szerencsém volt, hogy az a qurva több száz km-re volt a páromtól.
"Azért mert gondolok a jövőre, és összeraktam magamban, mi van, ha legközelbb lesz fizikai is." - erre választ adtunk neked, hogy mit várhatsz egy férjed jellegű pasitól a jövőre nézve, de figyelmen kívül hagytad őket és védeni kezdted a férjedet. Qrva így, qrva úgy... de nem egyedül beszélgetett az a "qrva". Nem egyedül alakított ki magával érzelmi kapcsolatot, hanem a férjeddel. Es ahogy a szavaidból kiveszem a leírás alapján, a férjed lebukott... ezzel most lebukott, és épp nem volt elég idő megoldani a talit. Majd a következővel.
De én is kiszálltam, semmi értelme válaszolgatni, mert te már eldöntötted hogy mit teszel.
Mar most latom h par ev mulva kiirod a kerdest
Megcsalt a parod es van egy xy eves gyereketek mit tegyel?
En is elhagynam
Csak azon a fránya kilometereken mult h nem rakta be masik nonek konyorgom!!!
Siman szemrebbenes nelkul lefekudt volna vele ha mondjuk a no azt mondja leutazik h talalkozzanak
Neki egyszeruen nem vagy eleg,
igy h eleg idotok lenne egymasra
Es ha jon a gyerek orultok ha levegot kaptok nem higy egymasssal foglalkozzatok
Bar te tudod,ha ugyis megcsal a jovoben arra is kitalalaz egy kifogast csak magadat nyugtasd
Mi barmit irunk ugyis szembe szalsz velunk
Csinalj amit akarsz a te eleted
"Neki egyszeruen nem vagy eleg"
hát, kösz a leminősítést.
mert azt gondolod, hogy a másik nő elég volt neki, hogy ő különb nálam?
mégis velem van a férjem, hozzám jön haza.
Akkor sok boldogságot kivánok neked(vele)😂😃
Majd nagyot koppansz😃de a te dolgod🤟
Soha többé nem fogsz tudni teljesen megbízni benne.
Mindig ott fog motoszkálni benned a kérdés...vajon igazat mond, vagy most is hazudik, hiába lesz gyerek ezek megmaradnak az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!