Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családot alapítani ezután?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot alapítani ezután?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy kis kalandja, amolyan távkapcsolatszerűség, főleg emiatt nem volt fizikai kapcsolat (szex) közte és a nő között, a földrajzi távolság miatt.

Így könnyebb volt ezen felülkerekednem, ha megcsalt volna, akkor szerintem szakítottam volna.

Most ott tartunk, hogy családot alapítanánk.

Hogyan érhetném el, hogy biztonságban érezzem a kapcsolatunkat?

Mert mióta lebukott szeretget, extra figyelmet kapok tőle, és azt mondja, több botlás nem lesz.

A gyerek mellett viszont nem tudom, hogyan alakulna az életünk, kevesebb lenne az energia, idő kettőnkre, ami megint teremthet olyan helyzetet, hogy kikacsint.

De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk.

Mit gondoltok?

2018. nov. 5. 15:30
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek soha semmit nem tesz helyre. Instabil kapcsolatba nem szabad vállalni.
2018. nov. 5. 15:33
 2/54 anonim ***** válasza:
96%
Én nem szülnék neki. Nem tudnék bízni benne. Főleg azért, mert mint írtad, első sorban nem is testi kapcsolat volt, hanem lelki....tehát nem vagy elég neki, másra vágyik. Mégpedig személyében, nem csak nemi szerben.
2018. nov. 5. 15:33
 3/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolja a legtöbb nő azt, hogy a gyerek majd megoldja a problémát?

Miért?!

Én is ilyen családban nőttem fel, nem oldotta meg, utánam 7 évvel elváltak a szüleim. Nagyon jó volt úgy felnőni, hogy X idő után azt láttam, hogy édesanyám és édesapám vitatkoznak. Próbálták rejtegetni, nem előttem csinálni, de éreztem akkor anyámon is, hogy valami nem kerek. Nem tudtam megmagyarázni, de tudtam, hogy valami nincs rendbe nála.

Azóta ahol volt ilyen az ismeretségi körömben, ott a gyerek után rosszabb lett a helyzet, az intimitás totál eltűnt a kapcsolatból, és azóta mivel szakítani, elválni nem tudnak (nem mernek, nem akarnak, mindegy is), azóta bekerült az egyik félhez egy szerető, aki eleinte a lelki törődést oldotta meg.

Először tegyétek rendbe magatokat, próbáljátok újra közeledni egymáshoz, mert ez kétlem, hogy nálatok a férj részéről ez tartós lenne (vagy lehetne).

A "távkapcsolatszerűség" általában azért is alakulhat ki, ha több témát érintettek, mert veled nem érezhette jól magát. Az ő szemszögéből valami nem volt rendbe köztetek (gondolom nem csak a "vére" hajtotta).

2018. nov. 5. 15:39
 4/54 anonim ***** válasza:
95%

A ferjed megcsalt teged. A megcsalas nem ott kezdodik, hogy kuki kerül a punciba, es nem csak ez a megcsalas. Mast helyezett melled erzelmileg, gondolatilag, es fizikailag is mast helyezett volna a helyedre ha kedvezobbek lettek volna epp a korulmenyek. Es mindezt ugy, hogy meg nincs ott a "nyakatokon" egy egesz embert kivano 24 oras feladat. A ferjed mar most, amikor meg minden idealis lett volna ahhoz, hogy csak kettotokre koncentraljon, mar igy is egy harmadikat hozott be kozetek. Szerinted egy ilyen ember, aki mar most igy megalaz, majd fogni fogja a kezed ha ne adj isten 7-8 honapig feküdnöd kell vagy epp fel evig nem lesz szex? Dehogyis. Nagyjabol a 3 het kornyeken mar meg lesz a kovetkezo muci kedvezobb foldrajzi adottsagokkal. Ez a kapcsolat mar eleve elbukott egy "konnyebb" szinten, ha nehezebb korulmenyeket hozol bele, azzal csak alairod magadnak a boldogtalansagot.

Ne dolj be a puncsolos mezeshetek idoszaknak, mert amikor igazan tennie kellett volna a kapcsolatert (ertem ezalatt, hogy amikor ugy erezte hogy valami hianyzik valami nem oke, akkor nem feled fordult), akkor szart bele es inkabb kapcsolatba bonyolodott egy masik novel.

2018. nov. 5. 15:43
 5/54 A kérdező kommentje:

1-es most per pillanat stabilnak érzem a kapcsoltunkat.

2-es érdekes, amit mondasz, én épp fordítva gondolom, nem csalt meg, mert nem szexelt, nem is találkozott a másikkal.

2018. nov. 5. 15:44
 6/54 anonim ***** válasza:
88%
A gyermek általában valóban nehézségeket szül egy kapcsolatban, de nem ez a lényeg. Szerintem azt döntsd el, hogy mennyire van meg a bizalmad, ha túl tudtál lépni valóban ezen az "afféron" akkor nyugodtan vágj bele, ha nem, akkor inkább ne...
2018. nov. 5. 15:47
 7/54 anonim ***** válasza:
100%

A lelkének más nőre van igénye. Csak megijedt, hogy elveszti azt, ami már biztos megvan neki és nem kell tennie érte.

Ahogy gondolod. Senki nem ért veled egyet, de szüljél neki. Majd meglátod, mennyire eltávolít majd tőle a sok feladat a gyerek miatt.

2018. nov. 5. 15:48
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

"2-es érdekes, amit mondasz, én épp fordítva gondolom, nem csalt meg, mert nem szexelt, nem is találkozott a másikkal."

Nem érted akkor amiről beszélünk.

Mondhatjuk, hogy nem fizikai megcsalás az amit csinált, de akkor nevezzük ezt "érzelmi megcsalásnak".

Nem nálad kereste a boldogságát hanem másnál.

Ha neked ez totálisan rendben van, akkor viszont nem értem, hogy min akadtál ki, mi a bajod vele?

De úgy érzem a kérdésedből, hogy ez neked fájt, sőt, ha jól értem akkor úgy gondolod, hogy lett volna "fizikai" kapcsolat is náluk, ha közelebb laktak volna egymáshoz. Ez még rosszabb, mintha egy plátói szerelem lett volna csak, mert csak az gátló tényező, hogy távol laknak egymáshoz! Nem pedig az, hogy nem akarja "fizikai" kapcsolatra változtatni ezt a fajta ismeretséget.

2018. nov. 5. 15:52
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha stabilnak éreznéd, akkor eszedbe se jutna ezt a kérdést feltenni itt. Nem szoktam érteni az ilyen kérdéseket. Mi itt nem tudunk téged a hülyeségben megerősíteni. Te már tudod, hogy el akarod cseszni az életed, mi kívülállókként csak azt látjuk, hogy mit nem kéne tenned.

"De abban bízom a gyerek helyre tesz mindent, és most tényleg jól vagyunk" - ennek kb. annyi értelme van, mint spanyol könyvből hollandul tanulni, majd jelentkezni a nyelvvizsgára, és utána nézni, hogy "vajh' miért nem sikerül?".

2018. nov. 5. 15:52
 10/54 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Sajnos sietve írtam az előző hozzászólásomat, így pár helyesírási hiba mellett elfelejtettem leírni azt, amit most a 9-es írt.

Az a baj, hogy tudod, hogy nem biztos, hogy ezt kéne csinálni, de 8-as által idézett résszel igazából magadat biztatod és nyugtatod, hogy a gyerek egy totális logikus döntés ebben a helyzetben.

Kikérted a véleményünket, de igazából magadat már meggyőzted, hogy a gyerek egy jó ötlet és tényleg majd megoldja a problémátokat.

Úgyhogy én szerintem kiszállok a beszélgetésből, minden jót kívánok neked a továbbiakban.

Gúnyosan megjegyezhetném, hogy ha meglett a gyerek és előjöttek újra a problémák, akkor majd talán találkozunk ugyanitt, ha még fent leszek.

2018. nov. 5. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!