Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemenyetek arról, ha egy feleség így reagál egy többszöri megcsalasra?
Nem pattogok
Nem értelek ez komoly? Hogy 3 szor lebukna a férjed gondolkodnal mit tegyêl?Hat hol lenne a bizalom ezután??
11 De pattogsz, és vered magad, mert fuldoklasz. Ezért írtad ki a kérdést is.
Szerintem egy kezelésre benevezhetnél egy pszicho-mókusnál...
A feleseget is megertem...
Jo igaz nagyon naiv es buta
de szereti a ferjet gondolom,meg elvan vakulva ezert irogat a nonek
De nehogy mar a szeretot sajnaljuk konyorgom
egye meg amit fozott!!!!!!!!!!
Temerdek facer van de gondolom hazas pasi kellett neki
nincs miert sajnalni remelem zaklatja tovabb😁
Akkor gondolom tudod miert csinalja
sok no igy viselkedik...
de sok ferfi is
20ev sok ido
gondolom megijedt h egyedul marad
amugy az o dolguk,ha ennyire buta a feleseg nem tudsz mit csinalni
mindenki maskepp reagal minden szitura,o igy
Nem tudod hogy mi van a hálószobában. Én 16 évig éltem együtt a feleségemmel, ebből kb 10 évig havi-kéthabi egy szex volt, az is az ő kielégüléséig aztán hogy velem mi van az nem érdekelte. Én naponta kívántam volna a szexet.
Bizony jó lett volna egy ilyen feleség aki elnézi azt ha máshol pótolom be amit otthon nem kapok meg.
Nekik ha minden jó otthon csak a szex nem akkor igaza van, mért borítana mindent csak a szex miatt.
Szerintem nem az a baja hogy a férje félrekúr, hanem fél hogy beleszeret a nőbe és akkor borul minden.
Teljesen igaza van a feleségnek.
Egy szeretőnek pedig tisztában kellene lennie azzak hogy ő csak egy szexuális segédeszköz és ne akarjon szétszakítani családokat.
Ugyan mar szerelem....ne rohogjek egy sort
Max nemi vagy ami szeretohpz koti
Szerelmes ferfi megkuzd a sarkannyal hegyeket maszik meg stoppal ejjel megy szerelmehez.
Felesegnek igaza van egy riherongy ocska cafka miatt nem boritunk kozosen felepitett 20 evet.
Ez a hazassag eros hiszen meg szereto sem tudja szetszedni.
Szeretok el kell hogy fogadjak hogy erkolcsileg rosszabbak a hivatasos utcalanyoknal.
Azok legalabb tiszta uzletet csinalnak nem lopnak csalnak szerelmet hazudnak.
Penzert szex egyertelmu
Szereto pedig koldus
Eldobott szavakert szeretetert idoert koldul mas asztalanal.
Es biztos megrugnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!