Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csalja meg egy férj a féleségét?
Amikor másra vágyik, de még nem akarja borítani a házasságot, mert abban is jól elvan.
A nők könnyebben szakítanak, válnak el ha jön valaki más, a férfiak inkább mellékesben csinálják. (Ezzel most nem mondtam se nem jót, se nem rosszat egyik nemre sem, csak egy ténymegállapítás. Különbözőek vagyunk.)
1.Amikor rájön arra, hogy egy punci kevés egy életre neki.Bár ezt már házasság előtt is illene tudnia magáról és közölni a másik féllel, hogy legyen lehetősége döntenie, így is akarja-e a házasságot vele.Tudom, tudom reménytelenül naiv vagyok, hogy ilyen fokú őszinteséget várok el emberektől......
2.Amikor már nem lesz annyi és olyan minőségű szex a házasságban, amilyen az elején volt.Ugye egyszerűbb félrekefélni, mer' attól majd megoldódik a probléma.
3.Amikor ráun a feleségére, mivel csak egy puncija van és a teste is ugyanaz, nem másé.Ez az 1. pont másik változata.
1. Ha van kivel. 2. Ha van hol. 3. Ha reméli, hogy nem derül ki.
A fenti három pont együttállása esetén 100%.
en nem csalom meg a baratomat (csak komoly kapcsolatiam voltak eddig, evekig tartoak), mivel vissza tudom fogni magam, de elmondom, miert tennem.
1) en speciel sose kalandoztam, nem volt ra idom, mindig hamar lett baratom, akivel hosszu ideig voltam. tehat bennem van a vagyodas, hogy kicsit tapasztaljak, lefekudjek 1-2 ferfival, ha kedvelem oket. viszont nem dobnam el emiatt a paromat.
2) szeretem a baratomat, de elhanyagoltnak erzem magam neha, nem kapok sok torodest tole, mert o ilyen tipus (barataival is ritkan talalkozik, inkabb a sajat kis vilagaban el). es ezaltal neha ismeros ferfiaktol tobb figyelmet kapok - persze tudom, hogy ez veluk is megvaltozna kapcsolatban, ha mar hozzam szoknak.
lehet a ferfi se elte ki magat, lehet ellaposodott a kapcsolata. en amit hallok emberektol, kb mar "baratkozom" a gondolattal, hogy a megcsalas elkerulhetetlen 5-6 ev utan. persze,akinek van tapasztalata rola, hogy ennyi ido utan is huseges mindket fel, az szuper! de nekem ismeroseim egytol-egyi megcsaltak mar parjukat 1-2szer. :/
"Nekem ez nem szimpi."
De annyira mégsem zavar, hogy meg is mondd neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!