Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz ilyet valaki?
hiányzik neki, hogy nőként bánjanak vele. Itt valaki akarta őt, s ez az érzés kellett neki.
Kár érte!
"Kár érte!"
Mire gondolsz?
Hányinger. Ez a nőci nem először csinál ilyet.
Hazudik a csaj. Be se ült volna a kocsiba, ha az lett volna amit a csaj kamuzik.
Minek kellett 30 km-re elmenni? Amúgy ez nem újdonság a nők köréből. Persze mielőtt le lennék pontozva, azért a férfiak sem különbek.
De szerintem egy nő hamarabb csábul el ha nem annyira jó a kapcsolata, házassága.
Túl lelkis ember vagyok, szóval én már nem játszom ezen a pályán, hogy barátnőt keressek. Elég a múltam, ami máig kísért és elég volt már csalódni mind önmagamban, mind másokban.
30/F.
Hát én már tudom magamról, hogy egyedül fogok megöregedni és megrohadni.
Kedves Kédező! A sztori melyik részével van problémád?
A reggeli 7-tel? Túl korán van? Vagy az autóban nem jó a szex?
Esetleg túl sok a fél óra beszélgetés? Persze nem tesztet neki a férfi, csak véletlenül vette le a bugyiját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!