Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudni akarnátok, ha a házastársatok, jegyesetek, párotok megcsalt?
"Barátoktól sem szívesen hallanék ilyesmit, hogy őszinte legyek, nem tudhatják, hogy esetleg nyitott kapcsolatban élünk-e, hogy én tudok-e a dolgairól és megbeszéltük-e, ésatöbbi, szóval pl fordított esetben nem is szólnék, mert csak felesleges kakikavarás lenne az egész más kapcsolatában."
8-as, marhára nem lennék büszke a helyedben arra, hogy olyan BARÁTAID vannak, akiknek nem mondanád el, hogy nyitott kapcsolatban vagy, megelőzvén azt, hogy kellemetlen szituációba kerülj. Meg milyen barátok azok, akiknek nem mondanád el, hogy megcsalt a férjed, de minden oké?
Az meg egyenesen hányinger, hogy te barátnak nevezed magad, miközben nem szólnál egy mukkot sem, hogy 'Gizi, drága barátnőm, a férjed megcsal!' Mondjuk, ha megtudnám, hogy hallgattál róla és képes voltál a barátnőmnek hívni magad, úgy dobnálak ki az életemből, hogy csak úgy nyekkennél. Aztán TE veszítettél egy jó embert, mert képtelen vagy gerinces barátnő lenni.
Egyszerűen nem értem, hogy léteznek ilyen emberek.
Gondolom kiderült számodra kérdező, hogy én szólnék és el is várnám, hogy szóljanak nekem. Ha szólok és nem hisz nekem, hát legyen, bár azért valami bizonyítékot mutatnék. Fordítva is jó lenne, ha valaki valami bizonyítékot tudna felmutatni, de ha barátnőm, barátom mondaná, kérdés nélkül elhinném.
Amúgy ha valakit érdekel személyes tapasztalat...
Én keveredtem olyan szituba, ami megcsalásnak tűnhetett, de nem volt az, plusz a párom is tudott róla. Másnap, vagy max 2 nappal később egyik legjobb barátja kibökte a páromnak, hogy látta, hogy én...
A párom megnyugtatta, tudott róla, és nem az volt, aminek tűnt (fenn voltam Tinderen kitöltött, friss profillal). És a párom tökre örült, hogy bár iszonyat kellemetlen lehetett neki, mégis szólt. Azt mondta nekem, igazi barát. Még így is, hogy nem történt semmi, és hamis riasztás volt. Ez a legjobb barát pedig, megkönnyebbült, hogy hála égnek erről van szó, mert azóta tépelődött, mióta meglátott, hogy friss regisztráció, kitóltve ismerkedős szöveggel. Tudta, nagy a szerelem (legalábbis annak tűnik, hisz lehet megcsalom), erre ő beállít egy ilyen hírrel. :)
"5# Grat, akkor téged megcsalhat akárki."
Amit eddig láttam az életből, megcsalnak az életben sok embert.
Olyanokat is, akik szentül meg vannak győződve, hogy az ő párjuk már pedig nem tenne ilyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!