Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudni akarnátok, ha a házastársatok, jegyesetek,
párotok megcsalt?
Figyelt kérdés
Amennyiben csak igen válaszok jönnek, miért írja mindig a fele társaság, hogy ne szólj bele, ne avatkozz bele, ne mondd el, ne rondíts bele, ne kavarj be, hagyd őket békén? Plusz azt is írja a fele nép, nem az én ügyem, nem avatkozom bele, nem kavarok be. Miért, ők nem akarnák tudni a helyükben? Hogy át vannak verve, meg vannak csalva, semmibe vannak nézve, hátba vannak szúrva?
Nem. Mert az elmult több mint 20 év bizonyította nekem, hogy igenis nagyon jól döntöttem, amikor nem lpéptem, mikor mindenki arra búzdított:D
A múlt elmúlt imé ujjá lett teremtve minden és a régiek elmultak:)
2018. aug. 14. 14:59
2/24 anonim válasza:
én szeretnék tudni róla igen. Nem szeretem ha hazudnak, illetve hülyének néznem a hátam mögött.
2018. aug. 14. 15:01
3/24 anonim válasza:
Legfeljebb a férjemtől szeretném megtudni, ha így tett. Másoktól nem kérem és nem is várom el, hogy riadóztasson vagy bármi.
2018. aug. 14. 15:01
4/24 anonim válasza:
Tudni akarom, hogy kidobhassam. Ennél többre tartom magam.
2018. aug. 14. 15:03
5/24 anonim válasza:
Ez, ettől sokkal bonyolultabb számomra. Első, más ne beszéljen bele, vagy is ne jöjjön senki, sugdosni a fülembe.
Maga a megcsalás sem mindegy milyen. Volt egy fellángolás, tévedése, vagy tényleg szerelmes lett másba. Szerelmes, ott a vége. Nem szerelemből, akkor az egy botlás. Az, hogy szexelt mással egy dolog. Előttem is szexelt másokkal, akkor?
2018. aug. 14. 15:11
6/24 A kérdező kommentje:
5# Grat, akkor téged megcsalhat akárki.
2018. aug. 14. 15:14
7/24 anonim válasza:
Osztom #4 véleményét, mindenképp tudni akarnám, hogy aztán dobhassam. Hűség nélkül mi értelme egy kapcsolatnak?
2018. aug. 14. 15:24
8/24 anonim válasza:
Én is a férjemtől szeretném megtudni, ha van mit megtudni. Idegen ember ne szóljon be, valószínűleg nem is hinnék egy random idegennek. Barátoktól sem szívesen hallanék ilyesmit, hogy őszinte legyek, nem tudhatják, hogy esetleg nyitott kapcsolatban élünk-e, hogy én tudok-e a dolgairól és megbeszéltük-e, ésatöbbi, szóval pl fordított esetben nem is szólnék, mert csak felesleges kakikavarás lenne az egész más kapcsolatában. A férjemtől viszont mindenképp szeretnék róla értesülni, ha már van miről. Őszinte ember igenis vállalja a tetteit, bátran álljon szembe a következményekkel is.
2018. aug. 14. 15:29
9/24 anonim válasza:
Nagyon hosszú kapcsolat alatt óhatatlanul eltévelyedik az ember, hálás vagyok a sorsnak, hogy együtt maradtunk és nem érdekel a múlt.
2018. aug. 14. 15:33
10/24 anonim válasza:
Lol, szóval ha valaki korrektségből tudatja veled, hogy a drága férjed megcsal, akkor te elküldöd a halál f..szára. Milyen jófej vagy, az ilyen kretének miatt nem tudja a legjobb barátnőm, hogy a barátja megcsalta. Nem mondtam el neki, mert ha úgy reagálna, mint te, akkor még én lennék a szar, holott csak segíteni akarnék. Inkább nem folyok bele mások ügyeibe, mert sokan nem tudják értékelni a segítséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!