Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti tudni akarnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudni akarnátok, ha a házastársatok, jegyesetek, párotok megcsalt?

Figyelt kérdés
Amennyiben csak igen válaszok jönnek, miért írja mindig a fele társaság, hogy ne szólj bele, ne avatkozz bele, ne mondd el, ne rondíts bele, ne kavarj be, hagyd őket békén? Plusz azt is írja a fele nép, nem az én ügyem, nem avatkozom bele, nem kavarok be. Miért, ők nem akarnák tudni a helyükben? Hogy át vannak verve, meg vannak csalva, semmibe vannak nézve, hátba vannak szúrva?
2018. aug. 14. 14:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy tudni akarnám, ha egy pondróval lennék együtt!

Az ilyen kérdéseknél én mindig leírom, hogy szerintem tudatni kellene a megcsalt féllel, rendre 0%-ra vagyok pontozva, de nem érdekel :D

"Vétkesek közt cinkos aki néma"

Én akarnám tudni mindenképpen & el is mondanám az illetőnek, ha tudomásomra jutna ilyesmi az ismerősi körömben.

Senki nem érdemli, hogy egy féreggel legyen együtt úgy, hogy nem tud róla.

2018. aug. 14. 15:44
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Tudni akarnám. Sőt, amelyik barátomról kiderülne, hogy tudta de nem szólt, azzal is megszakitanám a kapcsolatot. Cinkosságnak minősül.
2018. aug. 14. 15:49
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes mód inkább azt látom, hogy ilyenkor, amikor valami szaftos szerelmi ügybe bele lehet szólni, akkor sokan milyen készségesek. Persze "elvből". Csak akkor van mély hallgatás, amikor a szomszéd veri a gyerekét, vagy a barátnőt a férje, barátot terrorizál a felesége. Pedig ez bántalmazás, az ilyen megcsalás-ügyeknek meg a 90%-a csak az egóról szól.
2018. aug. 14. 15:51
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Persze,hogy szeretném,imádom kínozni magam.
2018. aug. 14. 15:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

11-es választ írtam én, hááát, nekem pont van az ismerősi körömben olyan, aki veri a gyerekét, elhiheted, hogy nem hallgatok mélyeket... Más kérdés, hogy esélytelen bármit is tenni, apucinak hivatalosan "joga van" ehhez. :(

Pedig hidd el, ott is próbálok segíteni.

Mindegy, nem akarok offolni.

Még annyit tennék hozzá, hogy engem nem érdekelne, ha valaki kiakadna rám azért, mert elmondtam. Inkább utáljon engem, haragudjon rám, stb, mint hogy egy sz..darabbal maradjon kapcsolatban.

Ha megtudnám, hogy a párom csalt, és erről egyik "barátom" tudott, de nem szólt, azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot.

2018. aug. 14. 15:57
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Fájt az igazság, úgy látom.
2018. aug. 14. 15:57
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
15, jaj, te valami földreszállt angyal vagy. Akkor bocsánat.
2018. aug. 14. 15:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudni akarnám. Bárkitől. És én is megszakítanám a kapcsolatot avval, aki tudta, de nem mondta el. Mert aki elmondja, nem sz.rkeverő, hanem gerinces ember. Én se tudnék elmenni egy ilyen mellett. Aki meg ilyen miatt (hogy valaki elmondja) haragszik, és nem a férjre, hanem arra, aki elmondta, az meg se érdemli a segítséget.

Én nem tudnék egy féreggel élni, és bárki mondaná el, őszintén hálás lennék. Főleg, hogy nálunk már gyerek van.

2018. aug. 14. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudni akarnám mindenképp. Nem akarom elpazarolni az életem egy senkiházira. Persze fenntartással kell kezelni, hogy kitől jön az információ, utána kell járni mielőtt borulna a bili.
2018. aug. 14. 16:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudni akarnám. Nem szeretnék olyan emberrel együtt lenni, aki nem tisztel annyira, és nem is szeret, hogy ne hazudjon minden nap a szemembe, ezáltal hülyének nézve.
2018. aug. 14. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!