Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudni akarnátok, ha a házastársatok, jegyesetek, párotok megcsalt?
Persze, hogy tudni akarnám, ha egy pondróval lennék együtt!
Az ilyen kérdéseknél én mindig leírom, hogy szerintem tudatni kellene a megcsalt féllel, rendre 0%-ra vagyok pontozva, de nem érdekel :D
"Vétkesek közt cinkos aki néma"
Én akarnám tudni mindenképpen & el is mondanám az illetőnek, ha tudomásomra jutna ilyesmi az ismerősi körömben.
Senki nem érdemli, hogy egy féreggel legyen együtt úgy, hogy nem tud róla.
11-es választ írtam én, hááát, nekem pont van az ismerősi körömben olyan, aki veri a gyerekét, elhiheted, hogy nem hallgatok mélyeket... Más kérdés, hogy esélytelen bármit is tenni, apucinak hivatalosan "joga van" ehhez. :(
Pedig hidd el, ott is próbálok segíteni.
Mindegy, nem akarok offolni.
Még annyit tennék hozzá, hogy engem nem érdekelne, ha valaki kiakadna rám azért, mert elmondtam. Inkább utáljon engem, haragudjon rám, stb, mint hogy egy sz..darabbal maradjon kapcsolatban.
Ha megtudnám, hogy a párom csalt, és erről egyik "barátom" tudott, de nem szólt, azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot.
Tudni akarnám. Bárkitől. És én is megszakítanám a kapcsolatot avval, aki tudta, de nem mondta el. Mert aki elmondja, nem sz.rkeverő, hanem gerinces ember. Én se tudnék elmenni egy ilyen mellett. Aki meg ilyen miatt (hogy valaki elmondja) haragszik, és nem a férjre, hanem arra, aki elmondta, az meg se érdemli a segítséget.
Én nem tudnék egy féreggel élni, és bárki mondaná el, őszintén hálás lennék. Főleg, hogy nálunk már gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!