Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlek őszinteséget ha fél évig megcsalt a barátnőm, miközben időt kért?
Én azt gondolom kérdező, bár lehet, hogy tévedek, hogy ez a "kilengés" nem csak szex volt. Vagyis számára nem. A nők nagyon ritkán mennek bele tiszta szex kapcsolatba, de ha mégis, akkor is túlnyomó részt kialakulnak érzelmek. Szerintem többet akart attól a sráctól, és arra várt, hátha otthagyja érte a csaját. De mivel ez nem következett be, így visszasopánkodott hozzád. Azért nem is akar erről beszélni szerintem, mert kényelmetlen számára. Meg ez az egész "időt kérek" meg "tartsunk szünetet" szöveg is mindig arra szokott kimenni, hogy kipróbálják a dolgot az új delikvenssel viszonylag "legálisan", és mellette persze megtartsák a tartalékjátékost, nehogy aztán a végén meg egyedül maradjanak.
Ez így nagyon alja viselkedés, az ilyentől a jövőben se várhatsz semmi jót.
Azért ha van egy cseppnyi önbecsülésed is, úgy rúgod ki páros lábbal az életedből, hogy csak úgy nyekken.
A 20-as es 22-es amugy jol beszel. A sajat peldambol (27N) kiindulva mondom azt, hogy no tenyleg azert csal meg, mert mastol tobbet akarna. Es egyebkent ezt misztifikaljak bele a ferjek altalanos szexkapcsolataiba is.
En is dobnam. Azt vallom, hogy egy jo kapcsolatban barmit meg lehet beszelni, de ahhoz vevonek kell lennie ra a partnernek is. Probald meg ezzel kiszedni belole az igazsagot es azzal, hogy ultimatumot adsz neki: ha elmond mindent, amire kivancsi vagy, akkor van esely arra, hogy egyutt maradtok, ha nem, akkor viszlat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!