Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlek őszinteséget ha fél évig megcsalt a barátnőm, miközben időt kért?
Kicsit reszletesebben le tudnád irni a szitut? Időt kért, ami fél evig húzódott? Es most akkor ő akarta fokytatni, vagy te?
Ne haragudj, de én elég rondának látom ezt a helyzetet. Én ezt hámozom ki belőle.
Szóval megtetszett neki egy másik srác, akivel ki akarta próbálni, nemcsak a szexet, hanem ugy altalában a kapcsolatot. Ezért nálad kijatszotta az időt kérek kártyát, hogy azért talonban meg legyél. Aztán ha az mégsem jön össze, akkor ott leszel te. És gondolom nem vált be az új fickó...
Szóval gondolkozz el azon, hogy tényleg tartalékjatékos akarsz-e lenni. Gondolom nem, legalábbis normális önbecsüléssel rendelkező emberek ezek után úgy vágnák ki, mint a kakás macskát.
Utolso,ez erdekes...ezen elgondolkodtam...
Ferfi vagy? Megcsaltal mar valakit?
Ha igen,elmagyaraznad ,miert gindolod ezt...sokat segitene.
Az en ferjem is tagadott,aztan egy csokit vallott be,es nagy nehezen,h leis fekudtek.
Miutan szakitott a novel,az elkezdett irkalni,hivogatni,hogy massal is megcsalt mar,meg mindig talalkozgatnak stb.
Hiaba kezdtuk ujra,megmergezte a gondolataimat.
Mert a ferjem tagadta ezeket,gondolom a ni meg szet akart ugrasztani...
A ferjem eleg titkolozo,nem bobeszedu,hinnan tudta volna a no,hogy massal is megcsalt mar???Nekem is nehezen mond el dolgokat,sok ev utan is...
Bocsi,telorol potyogok.
Gondolom,csókot,a nő....ezeket elirtam.
"Amíg titkolozik addig fontos vagy neki "
Uram Isten, azért ne legyünk már ennyire egysejtűek..
Azért titkolózik, meg önző, és knyelms neki, ha melletted más nőket is dughat. Nyilvánvaló számára, ha megtudod és van önbecsülésed, kidobnád ( de nem volt) és oda a közös kényelem (lakás, etc amire már berendezkedtetek).
Az ilyen csak kényelmes, ennyi. Semmiépp sem akar kellemetlenséget az életébe, veled meg cirkuszokat, egyszerűbb a pofádba hazudni, hogy minden rendben. Csak épp máshol éli ki a vágyait.
HA szerinted azért éli ki máshol a vágyait, mert annyira fontosnak tart, vagy mert annyira hiperszuperül érzi magát veled, hát fordísd le így magadban. De ordít, hogy mekkora ellentmondás..
Az, hogy hazudik csupán saját önző érdeke miat van, és a problémák/konfliktusok kerülése, mert nyilván nem akarja felborítani az életét. Csak a fontosság oldalára ne akarjuk már álítani a hazudozást, ennyire senki nem lehet buta, vagy önámító... Bár látom van, végülis az én lelkemnek is könynebb lenne ha ennek tudnám be, miért cselekedk jól azzal, ha megcsalom a párom. Mindenki talál könynen érveket a tettére, hogy elcsitísta alelkiismeretét, csak érdemes azért felismerni azt is, amikor még magadat is csak áltatod, hogy jobban érezd magad.
Puszta önzőség vezérli, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!