Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érdemlek őszintesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdemlek őszinteséget ha fél évig megcsalt a barátnőm, miközben időt kért?

Figyelt kérdés
Bármit kérdezek tőle csak terel meg azt mondja ő nem akar már erről beszélni. Szerintem meg hogyha ő akarja hogy megbocsássak stb igazán tudhatnék mindent a dologról
2018. júl. 24. 17:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kicsit reszletesebben le tudnád irni a szitut? Időt kért, ami fél evig húzódott? Es most akkor ő akarta fokytatni, vagy te?

Ne haragudj, de én elég rondának látom ezt a helyzetet. Én ezt hámozom ki belőle.

Szóval megtetszett neki egy másik srác, akivel ki akarta próbálni, nemcsak a szexet, hanem ugy altalában a kapcsolatot. Ezért nálad kijatszotta az időt kérek kártyát, hogy azért talonban meg legyél. Aztán ha az mégsem jön össze, akkor ott leszel te. És gondolom nem vált be az új fickó...

Szóval gondolkozz el azon, hogy tényleg tartalékjatékos akarsz-e lenni. Gondolom nem, legalábbis normális önbecsüléssel rendelkező emberek ezek után úgy vágnák ki, mint a kakás macskát.

2018. júl. 24. 23:01
 12/24 A kérdező kommentje:
Ő időt kért. Én hajtottam utána. Majd rá kérdeztem hogy xy-nal volt vagy sem bármi,rá vágta hogy nem.Ez csak szex volt állítólag hisz a srácnak van csaja, nade könyörgöm ennyi ideig nézett hülyének, alázott meg és csinált belőlem bohócot. Konkrétan a srácot is ismerem és mind2en tudták mennyire szerettem a párom de ez elmúlt,ezért nem tudom hogy mi legyen.
2018. júl. 24. 23:20
 13/24 anonim ***** válasza:
Jaaa, hat bocs, de ne akard magad tovább alázni. Szerintem lépj tovább.
2018. júl. 24. 23:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Én átéltem részben hasonló szitut az exbarátommal. A különbség csak annyi volt, hogy ő a kapcsolatunk alatt csalt meg, és sosem mondta meg, magamtól jöttem rá, egyértelmű bizonyítékokból. Sokáig őrlődtem, hogy mit tegyek, próbáltam utalgatni, hátha bevallja magától, nem mertem szembesíteni, volt, hogy konkrétan kérdeztem, megcsal-e, ő persze hárított... Végül aztàn betelt a pohár, és elhatároztam, hogy kirakom, mikor közöltem vele, hogy vége, még utoljára rákérdeztem a dolgokra, hátha bevallja, mivel már mindegy volt, de nem. Hazudott mint a vízfolyás. Na, én itt kérdeztem magamtól, hogy ennyit se érdemlek tőle? Őszinteséget? Így nehezebb volt az egészet feldolgozni. Sosem kaptam választ a kérdéseimre, miértekre, annyi gerinc nem volt benne, hogy bevallja. Nagyon rosszul esett. Szóval értem, mit érzel. Én végül lezártam magamban, és elfogadtam, hogy ez már így marad. Szerintem az a lány nem szeret tèged. Hagyd az egészet a francba, találsz jobbat ennèl. 24/N
2018. júl. 25. 00:32
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Amíg titkolozik addig fontos vagy neki , ha már elmond mindent akkor már nincs mit veszítenie és nem számít már neki mit gondolsz.
2018. júl. 25. 13:10
 16/24 anonim ***** válasza:

Utolso,ez erdekes...ezen elgondolkodtam...

Ferfi vagy? Megcsaltal mar valakit?

Ha igen,elmagyaraznad ,miert gindolod ezt...sokat segitene.

Az en ferjem is tagadott,aztan egy csokit vallott be,es nagy nehezen,h leis fekudtek.

Miutan szakitott a novel,az elkezdett irkalni,hivogatni,hogy massal is megcsalt mar,meg mindig talalkozgatnak stb.

Hiaba kezdtuk ujra,megmergezte a gondolataimat.

Mert a ferjem tagadta ezeket,gondolom a ni meg szet akart ugrasztani...

A ferjem eleg titkolozo,nem bobeszedu,hinnan tudta volna a no,hogy massal is megcsalt mar???Nekem is nehezen mond el dolgokat,sok ev utan is...

2018. júl. 25. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Bocsi,telorol potyogok.

Gondolom,csókot,a nő....ezeket elirtam.

2018. júl. 25. 16:17
 18/24 A kérdező kommentje:
Ha annyira fontos lettem volna neki nem megy el fél évre hogy dugni tudjon mással, én legalábbis így gondolom.
2018. júl. 25. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi a gondod. Ne kezdd vele újra és kész.
2018. júl. 25. 19:01
 20/24 anonim ***** válasza:

"Amíg titkolozik addig fontos vagy neki "

Uram Isten, azért ne legyünk már ennyire egysejtűek..

Azért titkolózik, meg önző, és knyelms neki, ha melletted más nőket is dughat. Nyilvánvaló számára, ha megtudod és van önbecsülésed, kidobnád ( de nem volt) és oda a közös kényelem (lakás, etc amire már berendezkedtetek).

Az ilyen csak kényelmes, ennyi. Semmiépp sem akar kellemetlenséget az életébe, veled meg cirkuszokat, egyszerűbb a pofádba hazudni, hogy minden rendben. Csak épp máshol éli ki a vágyait.

HA szerinted azért éli ki máshol a vágyait, mert annyira fontosnak tart, vagy mert annyira hiperszuperül érzi magát veled, hát fordísd le így magadban. De ordít, hogy mekkora ellentmondás..

Az, hogy hazudik csupán saját önző érdeke miat van, és a problémák/konfliktusok kerülése, mert nyilván nem akarja felborítani az életét. Csak a fontosság oldalára ne akarjuk már álítani a hazudozást, ennyire senki nem lehet buta, vagy önámító... Bár látom van, végülis az én lelkemnek is könynebb lenne ha ennek tudnám be, miért cselekedk jól azzal, ha megcsalom a párom. Mindenki talál könynen érveket a tettére, hogy elcsitísta alelkiismeretét, csak érdemes azért felismerni azt is, amikor még magadat is csak áltatod, hogy jobban érezd magad.

Puszta önzőség vezérli, ennyi.

2018. júl. 25. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!