Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A párommal boldogo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Réci20 kérdése:

Mit tegyek? A párommal boldogok vagyunk, de mégis volt egy "baki" ami töri az őszinteségét. S akkor is megbízok benne. Tanácsokra lenne szükségem. Bocs h. ilyen hosszú, kérlek légy türelmes.

Figyelt kérdés

A párom Pozsonyban dolgozott fél évig. Tőlem 250 km-re. Az un.legjobb barátjával egy cégnél. Szabadidejükben eljárkáltak sörözgetni, meg jó helyeket kerestek. Egyfolytában tartottuk a kapcsolatot telefonon is.

Ismerem a barátját, rendes gyerek. Van neki barátnője, akivel ugyan szeretik egymást, de nem bírják ki egymással már. Szóval megromlott a kapcsolatuk. A srác kikötötte neki, hogy nyugodtan kipróbálhat másokat is, ő is azt fogja tenni.

Egy este mondtam a páromnak, mennyire szeretem és mennyire megbízok benne, akár az életem is rábíznám és tudom h. soha nem csalna meg, és nem is csinálna semmit ellenem. Erre azt mondja, h. valamit el kell mondania, amit még nem tudok.

-Csak néztem. Akkor mond...

Az volt az egész h. ezzel a híres barátjával bementem egy éjjeli bárba körülnézni. Aztán a tudta nélkül a srác fizetett magának és neki is egy menetet. Mesélte....... A csaj odament hozzá és berángatta egy szobába. Ő nem akart menni, de nem tudott ellene mit tenni. Mondom neki: Ha nem akartad, akkor senki sem erőltet semmit, hiába is van kifizetve, neked nem kötelező.... Folytatja: Tudom, de húzott magával...

Az aktus előtt le kell mindkét félnek zuhanyoznia. A párom azt mondta, neki ez sokáig tartott, mert húzta az időt, mivel nem akart semmit. Kérdem én. Minek ment oda egyátalán?

Aztán mikor kijött, ment a csaj zuhanyozni. Alapból zavar h. meztelenül mentek el egymás mellett, nem még a gondolat h. lehetett volna bármi más. Aztán felöltözött s. kicsit beszélgettek, s kimentek. Azt mondta a párom nem tenne meg olyat, hogy megcsaljon. De ez az egész dolog kétséges. Sőt, milyen barát az, aki ha szar kapcsolatban is él, s a barátja viszont jó kapcsolatban, és még azt akarja h. ő is csaljon meg engem....??? Nem értem mi lehet az egész dolog mögött. Megbánást láttam a páromon, de nem tudom elhinni hogy mi az igazság. Azon kívül viszont semmi-semmi problémánk nincs és mindig őszinte volt hozzám. De per pillanat nem tudom mit hihetek neki.

#őszinteség #megcsalt-e
2012. jún. 27. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az a fajta lehetsz, aki elhiszi a faszijának, hogy csak megbotlott, azért csusszant a farka más nunijába.

Ha a történtek után nem egyértelmű, hogy mit kéne tenned, sajnállak.

2012. jún. 27. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, te is tudod mit kell tenned.
2012. jún. 27. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Még annyit, hogy az egészben a "legszebb", hogy nem fogsz vele szakítani.

2012. jún. 27. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Úristen de naiv vagy!!Meg is érdemled ezt a pasit ha hiszel neki. " A csaj odament hozzá és berángatta egy szobába. Ő nem akart menni, de nem tudott ellene mit tenni." Miért nem tudott mit tenni ? Egy felnőtt férfiról beszélünk,nem egy 5 éves gyerekről akit felvesznek ölbe és visznek. Most röhög a markába hogy milyen könnyen átvágott téged!!
2012. jún. 27. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Ugyan már!

Te sem hiszed el, hogy ez igaz!

Szerinted ha a csaj megkapta a pénzt előre, és választhatott volna, hogy megdolgozik érte vagy nem, akkor nem azt választotta volna, hogy szépen hazamegy vagy keres egy másik fizető vendéget? Nehogy már elhidd, hogy ezek után még ő mászott rá a pasidra!

Ha te beveszel egy ekkor hazugságot, meg is érdemled.

Az egészben az a legszánalmasabb, hogy a pasidban nincs annyi, hogy legalább vállalja a következményeit annak, amit tett.

De ha mindenképpen azt AKAROD hinni, hogy a pasid ártatlan mint a ma született bárány, itt senki nem fog tudni meggyőzni az ellenkezőjéről.

2012. jún. 27. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Mint akit már megcsaltak, pontosan tudom, hogy viszonyul egy férfi ehhez: nagyon óvatosan, finoman adagolja a dolgokat. Nem hazudik (az ő felfogása szerint), csak elhallgat, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalása.

A fentiek alapján elmondom, hogy mi történt: a barátodat befizette a haverja egy menetre, ő egy kicsit vacillált a zuhany alatt, hogy megtegye-e, de aztán mégiscsak megdugta.

Azt is elmondom, mi fog történni: megbocsátasz neki, de nem tudsz benne újra bízni. Faggatni fogod, és szépen lassan tudsz meg infokat az estéről, és ez megmérgezi a kapcsolatotokat, majd a végén kiderül, hogy megdugta. Ezt talán megint megbocsátod neki, de bízni továbbra sem fogsz tudni benne, így tovább faggatod, míg kiderül, hogy nem is csak ez az egy eset volt. És ez megy addig, amíg rá nem jössz, hogy ennek semmi értelme, de nem tudod kidobni, mert annyit dolgoztál már ezért a kapcsolatért. Majd egyszer csak kidob ő téged, mert rájön, hogy nem szeret, mert nem vagy olyan értékes nő, hiszen minden szemétségét eltűrted.

Kell ez neked? Ha nem, akkor tudod, hogy mit kell tenni.

24/N

2012. jún. 27. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Először szakíts, aztán várhatod hogy a srác bizonyítsa az igazát, ha még érdekel, de ne fordítva.
2012. jún. 27. 13:14
 8/11 omba ***** válasza:

Nem értem ám a leírást.

Szóval azt mondja, hogy lezuhanyoztak, és meztelenül elmentek egymás mellett, aztán felöltöztek és ki-k hazament?

Ne már.

1. Fizetős csajnál együtt zuhanyoznak, sőt a csaj mossa a pasi farkát, hogy lássa, nem foltos, beteg, kiütéses-e?

2. Voltam már úgy is, h kifizettem a nőt, de valahogy elment a kedvem, - nem rángatott be sehova, hogy meg akar dolgozni ám a pénzéért, - micsoda hülyeség ez?

Egyetértek azzal, aki azt írta óvatos hazudozó, ha hallgatod még a story-t (nem javaslom), majd apránként több is kiderül, a 12. részben, hogy elmentek egymás mellett meztelenül, és a csaj ránézett a farkára, a 15. részben, hogy meg is fogta (de, hát mit tehetett volna)

a 19. részben, hogy be is kapta (ő meg udvariasságból hagyta)....

2012. jún. 27. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

a párod megcsalt egy fizetős nénivel

te dolgod, hogy ez neked belefér-e

ki mit tűr

2012. jún. 27. 14:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Nos! Hát nagyon szépen köszönöm, hogy őszinték vagytok. És nagyon el is gondolgodtat. Még nem tudom hogy döntök majd, sokat segítettetek, de remélem hogy az őszinteség győz. Ha jó, vagy ha rossz irányba is. Kézbe veszem a dolgokokat. Naívnak nem mondanám magam, mert már tapasztaltam egy s mást, csak nem akarom elhamarkodni a döntésemet sem. Nem könnyű. És légyszi írjatok még nyugodtan ha hozzá tudnátok szólni ehhez. Köszönöm
2012. jún. 30. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!