Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltérő szexuális vágy mennyire váló/szakito ok?
Nekem pl heti 5-6 lenne a norma, a páromnak havi 1-2 bőven elég..tudom, hogy sokat akarok, de a havi 1-2 nekem nagyon kevés..pedig szeretem.. Tudtok megoldást? Beszélni nem nagyon hajlandó erről..
22/f
"Szoval ekkorát nem éri meg engedni?"
Ekkorát nem. Borzasztó rossz amikor heteken keresztül egyre feszültebb vagy a testi kapcsolat hiánya miatt, mire végre kapsz egy kegyelem-szexet, ami így tart kb. fél percig. Aztán ezt osszad be újabb 1 hónapra.
Viszont a kompromisszumra késznek kellene lenni, MINDKETTŐTÖKNEK!
Ahogy az egyik hozzászóló írta, átbeszélték a dolgokat, az egyikük azóta gyakrabban kötélnek áll, a másik meg belement hogy ritkábban legyen. És valahol középúton találkoztak, ahol mindenkinek jó. Ügyesen csinálták.
A párodnak lehet hogy nem fontos már a kapcsolat, még az is lehet hogy rendesen várja hogy kilépj emiatt, és akkor rád lehet kenni mindent, az ő lelkiismerete rendben lesz, mégis elérte hogy szabad legyen.
A másik opció hogy neki tényleg ez az igénye és tényleg nem méri fel hogy milyen veszélyes ha nem hajlandó beszélni, tenni.
" Ő azt mondta valószínűleg bele fogok betegedni ténylegesen, és valamilyen szervi vagy testi tünete lesz. "
Mondjuk ez elég kedves.
Közli veled hogy bele fogsz betegedni, de akkor sem érdekli, nem változtat.
Itt az a nagy kérdés, hogy párodnak korábban volt-e igénye többre. Ha sose volt, akkor ebből sajnos nem nagyon tudsz jól kijönni. Vagy az van, hogy neki ez a norma, ennyire van igénye, vagy az van, hogy nem illetek össze, és egyszerűen téged nem kíván.
Én úgy jártam a feleségemmel, hogy nekem is kb. napi igényem lett volna a szexre, ő beérte heti 1-2-vel. Hiába próbálkoztam, hiába újítottam, különböző pózok, stb. Sehogy nem sikerült feljebb tornázni a heti 1-2-t. Aztán a sok elutasítás után már én se kezdeményeztem ettől gyakrabban, beletörődtem, hogy neki ez a normája. Végül évekkel később kiderült a nagy átverés. Neki is kb. a napi szexre van igénye, változatos pózokkal .... csak éppen nem velem, hanem mással. Szar ügy ... De sokkal jobb lett volna, ha ez időben kiderült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!