Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az eltérő szexuális vágy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eltérő szexuális vágy mennyire váló/szakito ok?

Figyelt kérdés

Nekem pl heti 5-6 lenne a norma, a páromnak havi 1-2 bőven elég..tudom, hogy sokat akarok, de a havi 1-2 nekem nagyon kevés..pedig szeretem.. Tudtok megoldást? Beszélni nem nagyon hajlandó erről..

22/f

2018. júl. 4. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, es igen. Noknel van kivanos het. Szinte barkivel szexelnek, amit nyilvan megbanok, de a hormonok kemenyen dolgoznak.
2018. júl. 4. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a heti 1-2 tökéletesen elég lenne, de a feleségemnek 10 évben az egy is sok. Szerintem asszexuális. Nálunk nincs mit megbeszélni, az van amit ő akar. Én meg cölibátusban élek, de lassan pszichológushoz kell járnom. Ő azt mondta valószínűleg bele fogok betegedni ténylegesen, és valamilyen szervi vagy testi tünete lesz. Én erre azt mondtam, hogy legyen, nem érdekel. Kizártnak tartom hogy találni tudnék egy nőt ha elválnék, nem vagyok egy álomférfi külsőleg. 182cm vagyok, amihez csak 84kg vagyok. Túl férfiatlan a külsőm, gyűlölöm magam látni a tükörben is. Valószínű hogy a feleségem is ezért undorodik tőlem. Ha meg beteg leszek, nem kell sokáig élnem ebben a pokolban.
2018. júl. 4. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt húztam a párommal 2 évig. Soha többet eltérő szexuális igény! Én is bírtam volna a heti 5 6ot (24 N) de megelégedtem volna heti 3mal. Volt párom (32 F), két három hetente 1x.. Annyiszor próbáltam megbeszélni, sosem cselekedett. Vártam türelmesen, míg 2 év után megcsalás vetett véget a kapcsolatnak. A szex nagyon fontos, ha nem működik, és nem tudtok érte tenni, akkor tudod mi kell tenned.. :(
2018. júl. 4. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon. Voltam ebben a cipőben 21 évesen, nagyon nagyon jó tapasztalat volt számomra, azóta tudom mit akarok... Hidd el van olyan csaj akinek akkora / meg nagyobb a vágya mint neked, csak meg kell keresni / találni.
2018. júl. 4. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:

"Szoval ekkorát nem éri meg engedni?"

Ekkorát nem. Borzasztó rossz amikor heteken keresztül egyre feszültebb vagy a testi kapcsolat hiánya miatt, mire végre kapsz egy kegyelem-szexet, ami így tart kb. fél percig. Aztán ezt osszad be újabb 1 hónapra.

Viszont a kompromisszumra késznek kellene lenni, MINDKETTŐTÖKNEK!

Ahogy az egyik hozzászóló írta, átbeszélték a dolgokat, az egyikük azóta gyakrabban kötélnek áll, a másik meg belement hogy ritkábban legyen. És valahol középúton találkoztak, ahol mindenkinek jó. Ügyesen csinálták.

A párodnak lehet hogy nem fontos már a kapcsolat, még az is lehet hogy rendesen várja hogy kilépj emiatt, és akkor rád lehet kenni mindent, az ő lelkiismerete rendben lesz, mégis elérte hogy szabad legyen.

A másik opció hogy neki tényleg ez az igénye és tényleg nem méri fel hogy milyen veszélyes ha nem hajlandó beszélni, tenni.

2018. júl. 5. 08:15
 16/19 anonim ***** válasza:

" Ő azt mondta valószínűleg bele fogok betegedni ténylegesen, és valamilyen szervi vagy testi tünete lesz. "

Mondjuk ez elég kedves.

Közli veled hogy bele fogsz betegedni, de akkor sem érdekli, nem változtat.

2018. júl. 5. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Itt az a nagy kérdés, hogy párodnak korábban volt-e igénye többre. Ha sose volt, akkor ebből sajnos nem nagyon tudsz jól kijönni. Vagy az van, hogy neki ez a norma, ennyire van igénye, vagy az van, hogy nem illetek össze, és egyszerűen téged nem kíván.

Én úgy jártam a feleségemmel, hogy nekem is kb. napi igényem lett volna a szexre, ő beérte heti 1-2-vel. Hiába próbálkoztam, hiába újítottam, különböző pózok, stb. Sehogy nem sikerült feljebb tornázni a heti 1-2-t. Aztán a sok elutasítás után már én se kezdeményeztem ettől gyakrabban, beletörődtem, hogy neki ez a normája. Végül évekkel később kiderült a nagy átverés. Neki is kb. a napi szexre van igénye, változatos pózokkal .... csak éppen nem velem, hanem mással. Szar ügy ... De sokkal jobb lett volna, ha ez időben kiderült volna.

2018. júl. 5. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a feleségem képtelen az orgazmusra, gyűlöli a testiséget. Nincs szeretője sem. Amúgy meg egy bombanő, a külsejére ad, az étkezésére odafigyel, csinosan öltözködik. Ránézésre azt hiszik róla, hogy egy vadállat az ágyban. Az van, hogy van egy fullos feleségem, akivel nem lehet szexelni, nem hajlik a kompromisszumokra. Ha kitörne a III. Világháború miatta, őt az sem érdekelné.
2018. júl. 5. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is házas ember vagyok, de nálunk olyan kéthavonta van szex. afféle könyöradomány. Én már belesz*rok az egészbe, inkább eljárok otthonról, hogy ne frusztrálódjak tovább. Hát cimbora, egy cipőben járunk!
2018. júl. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!