Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy párnak eltérő mértékűek a szexuális igényeik?
Ne haragudj, de az eddig leírtakból én nem látom kompromisszumot, hanem csak azt, hogy te próbálsz igazodni az ő igényeihez. A te szexuális igényeid szerintem teljesen normálisak, inkább neki kellene kicsit alább adnia. Vagy ha már ilyen nagyok az igényei, akkor azt csak a tényleges aktussal lehet kielégíteni? Mert pl. kedvére tehetsz kézzel vagy orállal is, de ha ezekhez sincs kedved és egyikőtöket sem zavarná, akkor időnként ő is elintézheti magát.
Engem mondjuk zavarna az utóbbi, de ésszerű kompromisszum lehetne. Ha úgy vagy vele, hogy te nem akarod és kívánod éppen a dolgot, az hosszú távon szerintem csak ahhoz vezet, hogy egyre kevésbé fogod akarni a szexet, esetleg még meg is undorodhatsz tőle. Én már csak azért sem bírnám rendszeresen a napi többszörit, mert elég érzékeny tudok lenni alkalmanként odalent és kell egy kis regeneráció.
Úgy szokás, hogy nem az övé és nem a tied, hanem a kettő közt.
Vagy naponta egyszer, de akkor nagyon.
1. voltam megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!