Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő ritmusú pároknál mi a megoldás?
Eddig még nem éltem együtt senkivel. A párom nemrég feldobta, hogy mi lenne, ha összeköltöznénk. Én szeretném, de bizonyos pontjait a dolognak nem tudom a gyakorlatban elképzelni. Én eléggé bagoly típus vagyok, alszom kb 4-5 órát jó esetben. Hajnal 1-2-ig mindig fenn vagyok, vizsgaidőszakban sokszor hajnal 3-4-ig tanulok. Ő viszont max este 11-éjfél között valamikor lefekszik és alszik. Nyilván heti pár nap amikor valamelyikünk ott alszik a másiknál nem nagy dolog, hogy ő kicsit tovább fennmarad, vagy én fekszem le hamarabb. De mi van, ha együtt élünk? Neki van saját lakása, én albérletben lakom, így hozzá költöznénk, a lakás adott 1 szoba +nappali. Szóval ha úgy adódik tudok hajnalig tanulni a nappaliban és utána befeküdni mellé, de nem akarom felébreszteni, meg hiányozna hogy a karjaiban aludjak el. Viszont én már évek óta ilyen ritmusban élem az életem, nehéz lesz változtatni. Másoknál ez hogy ment?
Köszi
simán.
én bnőm is 11 körül fekszik,én meg mindjárt megyek be.
ez az összebújós alvás úgyis csak az elején van pár hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!