Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltérő ritmusú pároknál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérő ritmusú pároknál mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Eddig még nem éltem együtt senkivel. A párom nemrég feldobta, hogy mi lenne, ha összeköltöznénk. Én szeretném, de bizonyos pontjait a dolognak nem tudom a gyakorlatban elképzelni. Én eléggé bagoly típus vagyok, alszom kb 4-5 órát jó esetben. Hajnal 1-2-ig mindig fenn vagyok, vizsgaidőszakban sokszor hajnal 3-4-ig tanulok. Ő viszont max este 11-éjfél között valamikor lefekszik és alszik. Nyilván heti pár nap amikor valamelyikünk ott alszik a másiknál nem nagy dolog, hogy ő kicsit tovább fennmarad, vagy én fekszem le hamarabb. De mi van, ha együtt élünk? Neki van saját lakása, én albérletben lakom, így hozzá költöznénk, a lakás adott 1 szoba +nappali. Szóval ha úgy adódik tudok hajnalig tanulni a nappaliban és utána befeküdni mellé, de nem akarom felébreszteni, meg hiányozna hogy a karjaiban aludjak el. Viszont én már évek óta ilyen ritmusban élem az életem, nehéz lesz változtatni. Másoknál ez hogy ment?

Köszi

2012. nov. 23. 01:06
 1/2 anonim ***** válasza:

simán.

én bnőm is 11 körül fekszik,én meg mindjárt megyek be.

ez az összebújós alvás úgyis csak az elején van pár hónapig.

2012. nov. 23. 02:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanígy bagoly üzemmódban vagyok,ugyanezzel a felállással.1szoba-nappalit kicsinek találom,ehhez két szobás lakás kellene,de jelen esetben jó lesz így is..:D Kinn leszel a nappaliban,aztán besettenkedsz mellé.Amúgy jó ötletnek tartom a két külön hálószobát,mivel évek óta egyedül alszok(nem folyamatosan),de ezt szoktam meg,és egyedül tudok a legjobban durmolni.Az összeölelkezős szindróma nem jön be.Úgyhogy ha összeköltözök valakivel,ugyanezt a módszert fogom alkalmazni én is.
2012. nov. 23. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!