Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint képes lenne megcsalni?
belenéztem a párom telefonjába. láttam hogy az egyik haverjával pucér csajokat küldözgetnek egymásnak "vicces" szövegekkel. mármint magára a képre volt szerkesztve a vicces szöveg. ezzel nem is lenne baj hiszen csak poén...
de utána a páromnak egy olyan képet küldött amin egy elég erős kocsi volt. erre a párom azt írta, hogy ha egy ilyen kocsija lenne, akkor ezeket a csajokat is biztosan megkapná... na ez már egy kicsit zavar.. ez most azt jelenti hogy képes lenne félre kaccsintani?? én nem nézném ki belőle de hát ezek után... úgy érzem nem nyugszom meg addig amíg nem beszélek vele erről... nagyon rosszul érzem magam most. mit tegyek??
segítsetek :(
Minden férfi megtenné, és akinek nyílik rá lehetősége, az meg is teszi. Férfi vagyok, tapasztalatból mondom. Ŕánézésre rendes, többgyerekes csaladapa ismerőseim és a fiatal, bimbódzó "szerelemben" élők is mind megtették, a céges karipartik nagyon veszélyesek ilyen szempontból.
37/F
Nem feltétlenül azt jelenti h megcsal. Attól szerintem h valakinek van egy párja nem azt jelenti h nem nézhet rá másra ill. nem ismerheti el h milyen jól néz ki.
Ja és szerintem, megcsalni akart hanem ara célzott h ha sok pénze lenne biztos tapadnának rá a csajok.
Szerintem fölösleges ilyenen elbeszélni. Már csak azét is mert ha én lennék a helyébe biztos nem díjaznám, hogy a telefonomat ill. a beszélgetéseimet átnézed. Ezzel azt sugározod felé h nem bízol meg benne és hogy féltékeny típus vagy. (Lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!