Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint képes lenne megcsalni?
belenéztem a párom telefonjába. láttam hogy az egyik haverjával pucér csajokat küldözgetnek egymásnak "vicces" szövegekkel. mármint magára a képre volt szerkesztve a vicces szöveg. ezzel nem is lenne baj hiszen csak poén...
de utána a páromnak egy olyan képet küldött amin egy elég erős kocsi volt. erre a párom azt írta, hogy ha egy ilyen kocsija lenne, akkor ezeket a csajokat is biztosan megkapná... na ez már egy kicsit zavar.. ez most azt jelenti hogy képes lenne félre kaccsintani?? én nem nézném ki belőle de hát ezek után... úgy érzem nem nyugszom meg addig amíg nem beszélek vele erről... nagyon rosszul érzem magam most. mit tegyek??
segítsetek :(
Ezért jön majd a lepontozás. A Koldus és a királyfi egy mese! És a micsoda nő egy film!
A putris pasinak putris max egy szinttel jobb élettársa lesz, a felső tízezerből való pasik meg vagy egy buta de szép szépségiparban dolgozó lányt vesznek el de hosszú távon tanúlt művelt etiketet ismerő nőkkel házasodnak. Akinek van pénze egy izomautóra és fenn is tudja tartani az egy olyan szintet ér el ahol már olyan szintű lányok is járnak.
"Igaz, en vagyok az undorito mert megneztem hogy milyen elozmenyei vannak a pucer kepeknek. Még veletlenul sem o az undorito egy ilyen beszolas utan. Nehogy mar ne nezhessen meg, h miert nezeget pucer noket.."
Pontosan, kislány, méghozzá azért mert pucér nőkről való képek nézegetése max az ilyen kis önbizalomhiányos p*&*áknak bűn, míg a másik dolgaiban turkálni minden normális embernek az. A beszólása meg egy béna poén volt, semmi több de tudod mit hisztizz egy sort a barátodnak is ugyanígy, legalább rájön milyen idióta barátnője van, ha már eddig nem ment neki.
Drága kérdező. Nem biztos de nagy esély van rá hogy a srác egy gerinctelen alak és csak jobb híján van veled.
De ha lenne pénze.. Nahát akkor ő aztán...
Kívánom hogy légy boldog és azt is hogy úgy szeresenek ahogy te is szeretnéd hogy szeressenek.
Alsós ovis csoport viszály.
Csak személyiség számít.
Én nem tudom, hogy ő ezt mennyire gondolhatta komolyan
De valamennyire azért látod, hogy minden rendben van -e köztetek, habár ha meg nem veszel észre semmi jelet, még lehet akkor is ,hogy simán csak pótléknak használ. Ezt mi nem tudhatjuk. Ahhoz szerintem látnunk kéne őt személyesen, és dumálni vele. Bár azt is lehetne kérdezni, hogy ha nem szeret, akkor miért nem keres 'jobbat', miért éri be veled, mert így meg egy esetleges 'jobb csaj' nem startolna rá, ha látja, hogy foglalt, de ez is lehet, hogy csak félelemből, mert fél, hogy egyedül maradna. De még lehet az is, hogy amúgy nagyon szeret, szimplán csak poénkodtak. De amúgy énszerintem nem csalna meg, max szakítana, ha "rá akarna repülni ' valakire.
Én amúgy arra tippelek,hogy valószínűleg csak poénkodott/rosszul fogalmazta meg.
Lehet, hogy úgy gondolta, hogy általánosságban összesítve minden csajt megkaphatna, szóval lehet, hogy csak a fogalmazásmód nem volt fullosra megfelelő. Amúgy ha ilyen jól szórakoztak, hát nem tudom, haverként mennyire lennék benne, hogy partner legyek abban, hogy más csajokon legeltesse a szemeit a foglalt barátom/haverom. De lehet, hogy őt meg pont nem zavarná, csak egy jó haver, és amúgyis csak hülyülni akar, tehát ő nem járul hozzá semmiféle ilyesmihez, mert neki a tégedet illető megcsalásra nincs ráhatása, hogy legyen-e,vagy ne. De amúgy valszeg talán szeret téged a pasid és értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!