Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint képes lenne megcsalni?
Figyelt kérdés
belenéztem a párom telefonjába. láttam hogy az egyik haverjával pucér csajokat küldözgetnek egymásnak "vicces" szövegekkel. mármint magára a képre volt szerkesztve a vicces szöveg. ezzel nem is lenne baj hiszen csak poén...
de utána a páromnak egy olyan képet küldött amin egy elég erős kocsi volt. erre a párom azt írta, hogy ha egy ilyen kocsija lenne, akkor ezeket a csajokat is biztosan megkapná... na ez már egy kicsit zavar.. ez most azt jelenti hogy képes lenne félre kaccsintani?? én nem nézném ki belőle de hát ezek után... úgy érzem nem nyugszom meg addig amíg nem beszélek vele erről... nagyon rosszul érzem magam most. mit tegyek??
segítsetek :(
2017. nov. 29. 16:27
31/33 anonim válasza:
Vagy nemtom,lehet,hogy nem vagy neki elég kívánatos, és esztétikailag talán nem elégíted őt ki kellőképpen. Szóval ezt így kábé ennyiből innen szerintem nem tudni, ahhoz látni kéne magát az embert; amúgy szerintem nincsen neki másvalakije. Amúgy tényleg nem tudom, mennyi lenne a valószínűsége, hogyha találna egy nálad szebbet, azzal kikezdene -e;de szerintem valszeg nem csalna meg, én arra tippelek.
32/33 anonim válasza:
#13-asig olvastam a válaszokat. Ő megmondta a tutit, a többit figyelmen kívül hagyhatod te is, mint én.
33/33 A kérdező kommentje:
Hát, beszeltem vele, csak nevetett az egeszen es azt mondta hogy csak vicc volt es hogy rosszul fogalmazta meg a dolgot.. Meg neki csak en kellekk bla bla bla..
2017. nov. 30. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!