Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes megcsalni valaki a barátnőjét, ha állítása szerint szereti? 19l
Megtörténik az eset,úgy hogy kapcsolatban van az illető,majd mikor elmondja, akkor a bűnbánó szövegét elmondva hozzáteszi,hogy nagyon szereti a barátnőjét,és képtelen elfelejteni.. mi játszódik le kb ilyenkor egy férfiban?
És mi a helyes cselekedet egy ilyen után?
Én F vagyok, szóval az én nézőpontomat mondanám el, ha én kapnék ilyet egy lánytól.
- Nyugodt maradnék, mivel megeshet, hogy a női ösztöne felül kerekedik a tudatán, így nincs tisztába a cselekedeteivel.
- Mérlegelném a valószinüséget, hogy mekkora eséllyel tenne ilyet mégegyszer. Mivel, ha valamit 1x megtesz valaki, megteheti mégegyszer.
- Következő esetkor, a lelki nyom mindenkép mutatkozik, még ha nem is szavakban, de a tettekben mindenkép. Erre van jó bevett lélektani módszer. :) Csak rá kell kérdezni, hogy milyen volt, és akkor a másik félben, a megcsalás képei lépnek életbe, ami befolyásolja a jelekedeteit. :)
Érdemes nyitott szemmel sétálni az életben, hogy észrevegyél olyan dolgokat, amiket nem vennél észre.
Úgy, hogy nem szereti.
Én még szakítás után is bűntudatot érzek egy darabig, ha mással vagyok és persze ha nagyon szerettem az exet.
"- Nyugodt maradnék, mivel megeshet, hogy a női ösztöne felül kerekedik a tudatán, így nincs tisztába a cselekedeteivel. "
Nem vérfarkas b+! Nő! Tisztában van a cselekedeteivel! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!