Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is képes lenne emiatt megcsalni a barátnőjét?
Beszélgettem egy régi ismerősömmel, kb. 1 éve nem láttam meg alig beszéltem vele mostanában és mesélte, hogy az 1 éves kapcsolata úgy ért véget, hogy a srác megcsalta. Azt mondta azért csalta meg, mivel volt, hogy annak ellenére, hogy 1 városban laknak mindketten volt, h 1 hétig végig nem tudtak szexelni, meg az együttléteik száma csökkent, mert mindig közbe jött valami, nem úgy alakultak a dolgok, hogy együtt tudjanak lenni és ez főleg a suli miatt volt, mert a lánynak nagyon sokat kellett tanulnia a gimiben. A srác 20 éves egyébként és elvileg szerette nagyon a lányt... nem értem ezt a srácot, miért kellett megcsalnia? Szegény lány meg totál ki van, nem tehet róla ha egyszer sok a követelmény a suliban..
Mit gondoltok erről?
Igaza volt a sracnak.
Nehogy mar egy pipara ne erjen ra.
Szal megerdemelte!
Nagyon úgy írod ezt a sztorit,hogy jaj szegény barátnőd így-meg úgy.
A tanulásra fogni,hogy nem találkozik a sráccal a legsz@rabb kamu.Ha tényleg oda lett volna a srácért,akkor éjszaka kiszökik otthonról,vagy akármit megtett volna,hogy találkozzanak.
A srác valszeg kocoltatásnak érezte az állandó tanulást és továbblépett.
Ez meg már nem is megcsalás,mert a srác,várt-várakozott,hátha észbekap a csaj,de nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!