Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is képes lenne emiatt megcsalni a barátnőjét?
Beszélgettem egy régi ismerősömmel, kb. 1 éve nem láttam meg alig beszéltem vele mostanában és mesélte, hogy az 1 éves kapcsolata úgy ért véget, hogy a srác megcsalta. Azt mondta azért csalta meg, mivel volt, hogy annak ellenére, hogy 1 városban laknak mindketten volt, h 1 hétig végig nem tudtak szexelni, meg az együttléteik száma csökkent, mert mindig közbe jött valami, nem úgy alakultak a dolgok, hogy együtt tudjanak lenni és ez főleg a suli miatt volt, mert a lánynak nagyon sokat kellett tanulnia a gimiben. A srác 20 éves egyébként és elvileg szerette nagyon a lányt... nem értem ezt a srácot, miért kellett megcsalnia? Szegény lány meg totál ki van, nem tehet róla ha egyszer sok a követelmény a suliban..
Mit gondoltok erről?
"Aki nem tudja elképzelni, hogy bizony néha előtérbe kell helyezni a tanulást, az valószínűleg még nem járt olyan egyetemre, ahol komoly elvárások vannak."
Te tuti valami túlokos bölcsész vagy... A kérdésben egyébként le van írva, hogy a lány gimis. Idióta!
Eléggé mellélőttél.
Oké, hogy gimis, de attól még komolyan veheti a tanulást.
Nem lenne egyszerubb elismerni, h fas,zsagokat beszelsz kedves elottem levo?
Lemerem fogadni, h no vagy, tipikus no, aki nem banja, h hulyeseget beszel, csak nyomja....
Eleve nem egyetemrol van szo, de ezt is csak akkor birtad felfogni mikor szoltak, h miujsag.
Aztan ,ha valaha is tanultal tobb ora hosszan keresztul, akkor tudod, h erdemes orankent szunetet tartani, tudod mint az iskolaba.
Ilyenkor egyesek teat,kavet foznek, esznek kis csokit, cigizgetnek stb.
Ne gyere mar azzal, h egy gyors szex nem fert volna bele.
Be szoktam ismerni, ha f@szságokat beszélek, de ez nem az a helyzet.
Vszínűleg aki azt írja, hogy a tanulás miatt soha nem fordulhat elő ilyesmi, aki vagy magasról szarik a tanulásra, vagy nem követelnek tőle túl sokat.
Ha a lány komolyan veszi a tanulást, mert mondjuk szeretne egy jó egyetemre bekerülni, akkor szerintem igen is belefér egy hét szex nélkül.
Meg oké, hogy kell néha egy kis pihi is. De van amikor sajna arra sincs idő.
Vagy oké, hogy egy rövid szex beleférne, de ha esetleg távkapcsolatban vannak, akkor az utazás is időigényes lehet.
Távkapcsolatban élek a párommal, és csak hétvégén tudunk találkozni. De egy egy húzósabb időszakban bizony előfordul, hogy a tanulás miatt le kell mondanom.
Elég önző ember, aki ezt nem érti meg.
Te kajak egyre hülyébb vagy.....
"1 városban laknak mindketten "
Szal ennyit arról, h lehet, h távkapcsban vannak.
Mondom nem is nő lennél, ha nem akarnád mindenáron megmagyarázni.
Szánalmas.
Már nem egy sulis barátnőm volt fiatalabb koromban és egyáltalán nem volt ritka,hogy reggel 7kor kopogott,mert a suli helyett hozzám jött.
Uh ha akarta volna a csaj,simán megoldható lenne.
De persze a srácban is ott a bibi,mert ha jó lenne az ágyban,akkor a csaj a küszöbén is aludna,csak találkozhasson vele.
Nem feltétlenül kell nagyágyúnak lenned.
Ha nagyon szerelmes a csaj vagy nagyon kíván, akkor elég ha hozzáérsz,már attól elélvez.
Na de mindegy, mondom olyan nincs, h egy pipára nincs idő.
"1 városban laknak mindketten"
Ezt tényleg nem vettem észre, úgy tűnik nem olvastam elég alaposan.
Attól még fenntartom amit mondtam. Egy hetet ki lehet bírni szex nélkül. Ez nem ok a megcsalásra.Vagy ha annyira nem bírja ki, akkor legalább üljön le és beszéljen a csajjal, vagy szakítson. De ez undorító, szánalmas és gerinctelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!