Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek szerint képes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint képes lenne megcsalni?

Figyelt kérdés

belenéztem a párom telefonjába. láttam hogy az egyik haverjával pucér csajokat küldözgetnek egymásnak "vicces" szövegekkel. mármint magára a képre volt szerkesztve a vicces szöveg. ezzel nem is lenne baj hiszen csak poén...

de utána a páromnak egy olyan képet küldött amin egy elég erős kocsi volt. erre a párom azt írta, hogy ha egy ilyen kocsija lenne, akkor ezeket a csajokat is biztosan megkapná... na ez már egy kicsit zavar.. ez most azt jelenti hogy képes lenne félre kaccsintani?? én nem nézném ki belőle de hát ezek után... úgy érzem nem nyugszom meg addig amíg nem beszélek vele erről... nagyon rosszul érzem magam most. mit tegyek??

segítsetek :(

2017. nov. 29. 16:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem megcsalni akart*
2017. nov. 29. 16:51
 12/33 anonim ***** válasza:
59%

Nem ugatós fajta, de, férfi. Különben idáig nem néztél bele a telójába ill. a gondolatait sem ismerheted, hiába 4 év. De, ez nem is baj.

Sztem, ha lenne neki egy ilyen autója, szinte 100% ,h téged vinne el az első körre, neked szeretne imponálni.

Veled van már 4 éve, ennyire nem bízol benne?...

2017. nov. 29. 16:53
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

A tárgyilagos válaszom: nem lesz "ilyen" kocsija, vagy ha mégis akkor sem fognak csak úgy az ölébe hullani az "olyan" nők.

Barátibb válaszom: Haverok között mindenki máshogy viselkedik. Én is szoktam ilyesmikről beszélgetni velük, el is megyek velük a végletekig. De csak szóban. Ez felettébb igaz, ha olyan haverral beszélgetek akinek épp nincs senkije. Akár csajozni is elmegyek vele szívesen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ha alkalmam nyílik rá, akkor élnék is vele.

2017. nov. 29. 16:55
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Itt nem ez a fő probléma, hanem az, hogy olyan csajok után sóhajtozik. Magyarán te csak vagy neki, mert jobb mint a semmi.
2017. nov. 29. 17:05
 15/33 A kérdező kommentje:
utolso. koszi, ez igazan megnyugtatott..
2017. nov. 29. 17:18
 16/33 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ez csak egy vicc volt ahogy a képek is. Egyszerűen nem erted mikor két pasi egymás közt viccelődik. Amúgy minek turkálsz a telefonjában?
2017. nov. 29. 17:19
 17/33 A kérdező kommentje:
nem akartam turkalni.. csak az en telom epp nem volt nalam, az ove meg előttem volt hagyva, unatkotam és gondoltam, akkor face-zek az övén... amikor beleléptem a telóba, akkor épp megvolt nyitva a beszelgetes.. akaratom ellenére vettem észre. amúgy szoktuk egymás telóját használni, mi nem dugogatjuk egymás elől, meg nem kódoljuk le stb...
2017. nov. 29. 17:25
 18/33 anonim ***** válasza:
57%
Az lehet,de ettől függetlenül nem érted a viccet és lehet nem kódolja le mert bízik benned,de szerintem azért "pofatlanság" más üzenetét elolvasni.
2017. nov. 29. 17:28
 19/33 A kérdező kommentje:
utolsó! szerintem ha te véletlenül eg ilyen beszelgetésbe keverednél, akkor te is belenéznél! nins olyan aki ne lenne kiváncsi
2017. nov. 29. 17:31
 20/33 anonim ***** válasza:
34%
Ugyan nem az utolsó vagyok, de én is undorító dolognak tartom, hogy belenéztél, számomra ez már bőven a bizalommal való visszaélés kategória. " nins olyan aki ne lenne kiváncsi". A kíváncsiság egy dolog, de tudod létezik ám önuralom, nézz utána a fogalomnak, ha már ennyire idegen.
2017. nov. 29. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!