Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint képes lenne megcsalni?
belenéztem a párom telefonjába. láttam hogy az egyik haverjával pucér csajokat küldözgetnek egymásnak "vicces" szövegekkel. mármint magára a képre volt szerkesztve a vicces szöveg. ezzel nem is lenne baj hiszen csak poén...
de utána a páromnak egy olyan képet küldött amin egy elég erős kocsi volt. erre a párom azt írta, hogy ha egy ilyen kocsija lenne, akkor ezeket a csajokat is biztosan megkapná... na ez már egy kicsit zavar.. ez most azt jelenti hogy képes lenne félre kaccsintani?? én nem nézném ki belőle de hát ezek után... úgy érzem nem nyugszom meg addig amíg nem beszélek vele erről... nagyon rosszul érzem magam most. mit tegyek??
segítsetek :(
Nem ugatós fajta, de, férfi. Különben idáig nem néztél bele a telójába ill. a gondolatait sem ismerheted, hiába 4 év. De, ez nem is baj.
Sztem, ha lenne neki egy ilyen autója, szinte 100% ,h téged vinne el az első körre, neked szeretne imponálni.
Veled van már 4 éve, ennyire nem bízol benne?...
A tárgyilagos válaszom: nem lesz "ilyen" kocsija, vagy ha mégis akkor sem fognak csak úgy az ölébe hullani az "olyan" nők.
Barátibb válaszom: Haverok között mindenki máshogy viselkedik. Én is szoktam ilyesmikről beszélgetni velük, el is megyek velük a végletekig. De csak szóban. Ez felettébb igaz, ha olyan haverral beszélgetek akinek épp nincs senkije. Akár csajozni is elmegyek vele szívesen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ha alkalmam nyílik rá, akkor élnék is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!